Hotell i Lucca

Albergo Celide & Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är endast en kort promenad till stationen

Om du tillhör en av alla dem som är hopplöst förälskad i den gamla medeltida staden Lucca, men ändå föredrar att bo utanför stadsmuren, så är Albergo Celide & Spa ett riktigt bra val. Här bor du på själva ringvägen, som följer den imponerande gamla och helt intakta stadsmuren, som samtidigt är det endast 10 minuters promenad till stationen, varifrån du bland annat har förbindelse med Florens (med ett byte i Pisa). Den närmaste porten in till det historiska centret i Lucca heter Porta Elisa, och det tar endast 5 minuter att gå dit, men är fötterna trötta kan du också låna cyklar, som hotellet lånar ut utan kostnad till sina gäster.

Många spännande utflyktsmöjligheter

Läget är också helt perfekt, om du ankommer till Lucca i bil, för du har inte bara gratis parkering på hotellet, men det är också endast 5 minuter till motorvägen. Luccas läge i den nordvästra delen av Toscana, gör också att du har många spännande möjligheter för dagsturer, som kan gå till både Florens, Volterra, San Gimignano och Pisa - men också till marmorbrotten i Carrara, till Cinque Terre och till de små landsorterna i bergen norr om staden. Vill du ta en tur till havet, ligger några av Toscanas bästa badstränder också en kort bilfärd från hotellet, och är du intresserad av opera, kan vi varmt rekommendera den utomhus-operafestibal som tar plats på den närliggande sjön Lago Puccini under sommarmånaderna. Har du barn, eller om du är en barnslig själ, så är det också perfekt att besöka Pinocchio-parken precis utanför Lucca.

Läs mer om Albergo Celide & Spa

Ät i hotellets restaurang och njut av tillvaron på innergården

Hotel Celide är en av Luccas hemliga pärlor, men det är många som har fått upp ögonen för detta lilla trevliga boutiquehotell, något alla de positiva gästomdömena är ett bevis på. Hotellet erbjuder som sagt privat parkering och gratis lån av cyklar så långt det är möjligt, men hotellet har också en härlig restaurang, som framförallt är känd för sina fiskrätter. Du kan också nyttja det lilla SPA:et, om du vill skämma bort dig själv efter dagens upplevelser. Hotellet har naturligtvis också en reception, där du kan få svar på alla dina frågor; det finns wifi på hotellet; här finns en mysig innegård där du kan njuta av ett gott glas vin från hotellets bar; och så ska vi inte glömma frukosten, som får mycket beröm. Är du på affärsresa och har behov av en mindre möteslokal, så finns det också.

Bra och bekväma rum

Albergo Celide & Spa har totalt 49 rum i olika storlekar och kategorier. De är alla rent men enkelt inredda i modern stil, och har som minimum aircondition, satellit-TV, wifi, minibar, kassaskåp, samt badrum med toalett, dusch och badkar samt hårfön. De minsta av dubbelrummen har en fransk säng, och familjerummen består av två rum med gemensamt bad.

Läs om rummen på Albergo Celide & Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map