Semesterbostad i Lucca

Ai Mercanti

 
Ai Mercanti är inte tillgänglig i dagsläget
Ai Mercanti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa två rymliga lägenheter ligger på Luccas största shopping gata, Via Fillungo. De passar mycket bra till flera par som reser tillsammans då de bara har sovplatser i sovrummen som vardera har sitt eget badrum.

Fyrumslägenhet nr. 1 med 6 sovplatser:
-Lägenheten ligger på tredje våningen och består av ett stort uppehållsrum med soffa och satellit-TV, kök med fyra gasplattor, ugn, kaffemaskin, kylskåp med frysbox, disk och tvättmaskin, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, tre badrum med dusch och toalett samt en separat toalett. Det är fin utsikt över stadens tak från lägenheten.

Läs mer om Ai Mercanti

Fyrumslägenhet nr. 2 med 4 sovplatser:
-Lägenheten ligger på fjärde våningen och består av ett stort uppehållsrum med soffa och satellit-TV, kök med två gasplattor, ugn, kaffemaskin, kylskåp med frysbox, disk och tvättmaskin, sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum med dusch och toalett samt en separat toalett. Det är fin utsikt över stadens tak från lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map