Villa i Lucca

Agli Olivi

 
Agli Olivi är inte tillgänglig i dagsläget
Agli Olivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss bland kullarna över den lilla byn San Leonardo in Treponzio, tio kilometer från Lucca, och när villan kallades "Agli Olivi", så er det ingen tillfällighet.

Den ligger nämligen på en sluttning omgiven av massor av olivträd. Utsikten härifrån liknar ett postkort: olivlundar, kullar, kyrkor, vackra byggningar.... det är så idylliskt. Här är verkligen lugnt och fridfullt, och dock är det endast 1100 meter ner till landsbyn, var du verkligen hittar allt vad du behöver: bar, restaurang, pizzeria, supermarked, ja till och med en blomsteraffär och en veterinär om det skulle behövas.

Läs mer om Agli Olivi

Huvudbyggnaden ser riktigt rustik ut sedd utifrån, och inomhus framstår allt på ett originalt sätt som från någon gång under 1960-talet. Möblerna är med andra ord gamla och köket är ganska spartanskt (här finns dock fyra gasplattor och en liten ugn). Tvärtemot är annexet fint och nyrenoverat. Men om du väljer att bo här så ska det inte vara p.g.a "de inre värdena" men för den trevliga stora panoramiska terrassen, poolen, för lugnet och framförallt de vackra omgivningarna. Allt detta är nämligen alla pengar värt. Poolen är förresten 10 x 4 meter stor (djup 80 till 240 cm) och omgiven av en tredje terrass (det är en framför huset och en annan på andra våningen).

Villa med 6/8 sovplatser
- Huvudbyggnaden och annexet är tillsammans 120 m². Huvudbyggnaden är fördelad på två plan med kök och badrum med dusch och toalett på första våningen och på andra våningen finns två sovrum med en smal dubbelsäng (130-140 cm.), ett badrum med dusch och toalett samt terrass. Här finns även tvättmaskin. Annexet består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map