Villa i Loro Ciuffenna i Toscana

Villa Fabbriola

 
Villa Fabbriola är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Fabbriola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Loro Ciuffenna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna storslagna villa från början av 1900-talet. Villan är en del av ett större gods som producerar olivolja. Här på kullarna utanför den trevliga gamla staden Loro Ciuffenna kan man njuta av den storslagna naturen och glädja sig åt de förhållandevis få turister som hittar hit till denna östra del av Toscana.

Högt placerad villa

Villan ligger högt placerad (450 ö.h.) vilket gör att det inte blir allt för varmt om sommaren. Ska man in till Loro Ciufenna kan man med fördel ta en liten promenad (ca. 25 min.) eller köra på den ca. 3 kilometer långa landsväg som leder in till staden.

Runt om villan ligger en privat trädgård med trädgårdsmöbler, bordtennisbord, leksaker för barnen samt en härlig pool på 5 x 10 meter med fin utsikt.

Läs mer om Villa Fabbriola

Villa på 160 m² med 8 sovplatser:
Villans 160 m² är fördelade på två våningar. På första våningen finner man en imponerande altan där man kan sitta och äta ute största delen av året, entré, vardagsrum med öppen spis, kök med matplats samt badrum. På andra våningen finner man tre sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum.
Villan är dessutom utrustad med tvättmaskin, diskmaskin och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map