Semesterbostad i Loro Ciuffenna i Toscana

Residence San Miniato

 
Residence San Miniato är inte tillgänglig i dagsläget
Residence San Miniato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Loro Ciuffenna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence San Miniato är egentligen ett renoverat kloster från 1300-talet. Detta är ett riktigt paradis, inte bara för dig som älskar hästar utan även för dig som vill bo med ett lugnt läge omgiven av skön natur. Och kombinationen av de båda är bara ett stort plus i kanten. Ett ytterligare plus är att du har endast ett par kilometer in till den lilla charmiga staden Loro Ciuffenna där du har barer och restauranger.

En aktiv semester

På Residence San Miniato kan du själv bestämma hur dina dagar ska se ut. Antingen kan du slappa i en av solstolarna som finns utplacerade runt utomhuspoolen, eller ge dig ut på sköna promenader eller cykelturer (om du inte har med egen cykel kan du hyra) på landsbygden. Du kan hoppa upp i sadeln och följa med på en av de organiserade turerna i området bland olivträden, spela pingis eller utmana ditt resesällskap i ett parti tennis. Till barnen ordnar man aktivitet både inne som ute (det är mot avgift och du bestämmer själv om du vill vara med eller inte). När det kommer till hästridningen så kan både du som vuxen och dina barn ta lektioner på plats. Detta gäller även de trevliga ridturerna, som är anpassade efter ålder.

Läs mer om Residence San Miniato

Du har nära till restauranger

Du befinner dig i Arezzo provinsen endast ett par kilometer utanför Loro Ciuffenna, som är med i kategorin, I Borghi più belli d'Italia d.v.s en av Italiens vackraste städer. För att få komma med här måste staden ha ett starkt konstnärligt och historiskt intresse. Staden, som ligger 330 m ö h, grundades av etruskerna och har idag både en äldre och en nyare del. Trots att staden inte är så stor finns här post, bank, barer, restauranger, matbutik och bensinstation, med andra ord det mesta du behöver under din semester.
Önskar du fler faciliteter kan du bege dig till intilliggande Terranuova Bracciolini som du har ca 11 km från ditt boende. Och för ett ännu större utbud och massor av butiker av olika slag samt ett härligt folkliv ligger Arezzo endast ca 42 km bort. På Residence San Miniato finns en liten bar där du kan beställa kaffe, cappuccino och lite andra drycker. På förfrågan kan de även ordna en enklare frukost.

Passa på att se dig omkring

Eftersom du bor i Toscanas östra del kan du göra trevliga utflykter inte bara i Toscana utan även i Umbrien. Till Florens är det ca 50 km och till Siena runt 60 km. Till underbara Chianti, med sina böljande fält fyllda med vinrankor, och charmiga Greve in Chianti har du endast 40 km. Om du tycker om att ge dig ut på turer då är San Gimignano en stad du absolut inte bör missa, liksom Pienza, Montepulciano och Volterra. För att komma till grannregionen Umbrien behöver du bara köra i en timme beroende på trafiken förstås (ca 70 km). Här kan du frossa i platser som Gubbio, Spello, Spoelto, Assisi, Perugia och Trasimenosjön. Hör med receptionen och Elisabetta så ger hon dig all information du behöver. Väl hemma igen kan du koppla av med något gott att dricka på gårdens "tavernetta".

Du bor i komfortabla lägenheter

Du kan välja mellan studiolägenhet och lägenhet som har ett sovrum eller två. De är alla rymliga och är placerade antingen på bottenplan eller en trappa upp. Inredningen är rustik och lantlig och de är utrustade med pentry, diskmaskin, micro, TV och telefon. Gemensamt tvätteri finns, mot avgift. Fri parkering finns. Wi-Fi finns i de allmänna utrymmena. Alla har sin privata plats utomhus med bord och stolar även om det inte är i direkt anslutning till boendet.

Läs om lägenheterna på Residence San Miniato

Dölj texten
 
 
search map