Agriturismo i Loro Ciuffenna i Toscana

La Ferriera

Pris från per pers.
Lägenhet 5 Lägenhet 7 Lägenhet 11 Lägenhet 13 Lägenhet 15 Planritning (OBS: talen visar inte den precisa placeringen av gällande lägenhet)
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Ferrieras placering kan bäst beskrivas som äventyrlig och magisk. Den gamla smedjan med tillhörande vattenmölla ligger vid ett vackert vattenfall som tidigare gav energi åt verkstaden. Familjen Rampi står för den dagliga driften tillsammans med sin duktiga personal och ser till att du har det bra under hela vistelsen.

Stort urval av matställe

Endast en kort grusväg på ca. 300 meter skiljer stället från det medeltida centrum i Loro Ciuffena. I staden finner man inköpsmöjligheter och flera matställen, men äter man på La Ferrieras egen restaurang så är risken stor att man gör det igen då de serverar mat till ett bra pris samtidigt som där är en härlig atmosfär både inne och ute på terrassen. Restaurangen är även öppen för gäster som inte bor på stället.

Läs mer om La Ferriera

Renoveringsförvandling till semesterbostäder

La Ferriera blev renoverat i mitten på 90-talet och har sedan dess fungerat som semesterresidens. Den gamla smedjan och kontoret blev indelat i lägenheter och restaurangen blev inredd i stallet på första våningen. Man tar sig smidigt hit med bil och parkerar på ena sidan av backen där ett hus med lägenheterna från nr. 1 till nr. 4 finns. En stenbro leder fram till den största delen av stället.

Attraktiva faciliteter

Förutom reception, tvättrum, restaurang och de 15 lägenheterna på ena sidan av kullen finns det på höjden både tennisbana och en pool med utsikt över den smala dalen och hustaken i staden. Dessutom går det att bada under vattenfallet i den naturliga "poolen" i bäcken... eller fånga en och annan fisk!

Lägenheterna

Lägenheterna är rymliga och ljudisolerade så man inte störs av vattenfallet. Alla lägenheter är utrustade med satelit-TV och med undantag för en - egen terrass eller utomhus areal. OBS: Stället ligger uppför en kulle vilket betyder att man ska förvänta sig en hel del trappor, bl.a. för att komma upp till poolen.

Läs om l√§genheterna på La Ferriera

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map