Semesterbostad i Loro Ciuffenna i Toscana

Adoptera ett olivträd

 
Adoptera ett olivträd är inte tillgänglig i dagsläget
Adoptera ett olivträd är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Loro Ciuffenna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En resa till Italiens mest autentiska områden kan bestå av något mer, det är en resa i en kultur som har värderingar och som fortfarande är knytet till ett frodigt klimat och lantbruk. Det är en resa genom tekniker och produkter som hör samman med territoriet och de lokala traditionerna. Vi erbjuder en annorlunda upplevelse som en del av detta, och som börjar med att du och din familj adopterar ett olivträd!

Detta betyder att man har möjlighet att vara med i produktionen av olivolja av hög kvalitet i alla deras faser. Du kan med andra ord vara med att plocka druvan, ta dem med till den lokala olivpressen samt insupa doften och smaka på den nypressade olivoljan.

Läs mer om Adoptera ett olivträd

La Ferriera är en av de mest populära landställen som vi har haft på programmet i flera år. Läget är unikt, precis vid ett vattenfall och på gångavstånd till det trevliga centrumet Loro Ciuffenna. På La Ferriera finns en trevlig restaurang, trädgård, pool samt en olivlund på bergsväggarna mellan floden och orten. Här kan du läsa mer om La Ferriera.

Det olivträd ni kan välja att adoptera står vid den vackert beliggande gården La Ferriera och i adoptionen ingår även:

- Ett uppehåll på 3 nätter på gården La Ferriera i olivskördesperioden (normalt i november). Uppehållet är exkl. frukost och middag. - Ett uppehåll på 7 nätter på gården La Ferriera under året, när du själv vill ha semester eller hälsa på ditt olivträd. - 3 liter extra jungfru olivolja från La Ferrieras egen olivproduktion. - En kväll på La Ferrieras restaurang med avsmakning av olivolja och toscanska rätter. - En skylt med ditt och din familjs namn som ni kan hänga på det olivträd som ni gillar och som ni vill adoptera, som ännu inte blivit adopterat ännu. Valet av uppehållet beror på om det finns plats på La Ferriera i den önskade perioden. Det är därför en god idè att boka i god tid. Priset gälelt ett år och ni kan fortsätta att adoptera olivträdet eller välja att ta farväl när tiden utlöpt.

Dölj texten
 
 
search map