Villa i Londa i Toscana

Villa L'Intento

 
Villa L'Intento är inte tillgänglig i dagsläget
Villa L'Intento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Londa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa L'Intento ligger i bergen över Londa längs en liten asfalterad väg som är brant och lite trafikerad.

Villanligger i fridfulla omgivningar under väg nivå och har en egen trädgård med en liten swimmingpool, varifrån det är utsikt över den djupa dalen och de omkringliggande bergstopparna.

Läs mer om Villa L'Intento

Huset blev renoverat av ägaren själv då de räknade med att själva flytta in, varför det är gott om plats och en hemtrevlig stämning i hela huset. Efter att huset blev färdigt, valde ägaren att stanna på deras andra gård, den närliggande Casa Passerini, var de också har "mindre" lägenheter till uthyrning.

Hus med 8 sovplatser (240 m²)
- Huset ligger på två plan och är ca. 240 m². Man kommer in i matsalen var det finns ett stort matbord, uppehållsrummet ligger en suite med ett stort kök med öppen spis. Bredvid ligger ännu ett uppehållsrum med öppen spis.

På första våningen finns uppehållsrum med öppen spis, två rymliga sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med toalett och dusch. Några få trappsteg upp finner man ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Mot tilläggsbetalning kan man få två extra sängar som kan sättas in i de stora sovrummen.

Dölj texten
 
 
search map