Agriturismo i Londa i Toscana

La Noce di Francesca

 
La Noce di Francesca är inte tillgänglig i dagsläget
La Noce di Francesca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Londa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Noce di Francesca är en liten gård som ligger på höjderna vid orten Londa, där utsikten över det böljande landskapet är imponerande.

Francesca som arbetar som lärare och hennes man som är agronom flyttade för några år sedan och har etablerat gårdens produktion samt skapat en plantage med flera olika sorters persikor. Dessutom produceras det olivolja av hög kvalitet samt Chianti vin.

Läs mer om La Noce di Francesca

Gården består av två hus. I det mindre huset vid ingången till gården bor ägarna tillsammans med sina två stora barn. I den gamla ladan har de inrett tre rymliga och välmöblerade lägenheter. Precis sidan om huset finns det parkeringsplats och en stor trädgård med pool samt parasoller och solstolar.

För inköp av de varor man inte finner på gården ska man köra in till Londa (ca. 5 km). Det är ca. 35 km till Florens. Mot avtal kan ägarinnan kan man få besöka en vinkällare. I närheten finns det dessutom en golfbana Golf Club Poggio dei Medici som gården har avtal med. Är man i god form kan man också låna gårdens 3 mountainbikes... Men man ska veta att stigarna är branta!

Lägenheterna har alla privat ingång och är alla utrustade med diskmaskin och självständig värmeanläggning. Aircondition har man inte behov för på dessa höjder i ett stenhus. Mot betalning kan man använda den gemensamma tvättmaskinen.

Lägenheterna på La Noce di Francesca

Tvårumslägenheten Gli Archi med 2-4 sovplatser (1:a vån.)

Är på ca. 60 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, ljust sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Le Mangiatoie med 2-4 sovplatser (1:a vån.)

Är på ca. 63 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är anpassad för gångbesvärade människor.

Fyrarumslägenheten Il Pastore med 6 sovplatser (2:a vån.)

Är på ca. 120 m² och ligger på andra våningen. Den består av ett enormt uppehållsrum med kokvrå och soffor, tre sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map