Agriturismo i Londa i Toscana

Casa Passerini

 
Casa Passerini är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Passerini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Londa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Passerini ligger helt för sig själv högt uppe med utsikt över Londa. Det är en gammal villa från 1600-talet var familjen som äger stället bor och lever av lantbruk i dessa sköna omgivningar.

Villan har med tiden blivit för stor för familjen, därför har man inrettat lägenheter som uthyrs veckovis den del av året som det inte är så mycket snö (då är det nämligen nödvändigt att ha en 4-hjulsdriven bil för att komma hit upp). Vägen från byn till bergstoppen är väldigt brant, men asfalterad - de sista 1,5 kilometer är grusväg.

Läs mer om Casa Passerini

Gianna är oftast där på gården, för medans resten av familjen arbetar borta, så går hennes dag med arbete i hemmet och att ta hand om gästerna. Utöver hennes sällskap kan man njuta av swimmingpoolen med en vacker utsikt över dalen och bergen samt fredliga omgivningar och en rustik miljö med stora gräsmattor och grill vid husen.

Lägenheterna är i sig själva inget speciellt. Det finns just vad som ska vara, men inga flotta detaljer. Alla lägenheterna är dock rymliga och har en terrass med bord och stolar vid ingången, var du kan sitta och njuta av solen och vädret. På dessa höjder har ingen användning för aircondition...skulle det bli för kallt har lägenheterna egen värmeanläggning.

Dölj texten
 
 
search map