Omdömen från Hotel Gran Duca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Gran Duca

Läs personliga omdömen av Hotel Gran Duca som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Gran Duca. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Livorno

Hotellets läge är bra om man kommer med båt och ingen taxi finns . Mao bra läge till hamnen går bra att gå ..... enkelt hotell med en trevlig restaurang . Vi tycker att hotellet uppfyllde vårt behov . Lätt att ta sig också till centralen med buss. Kenth

Livorno som semester-destination

Hotel Gran Duca
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Gran Duca
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map