Hotell i Livorno i Toscana

Hotel Gran Duca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De flesta, som besöker Livorno, är oftast på väg till eller från en av öarna som ligger utanför kusten - eller så kommer man hit på affärsresa. Livorno i sig själv, är inte en stor semesterdestination, men staden har ett rätt intressant centrum, där du kan strosa runt och titta på historiska och kulturella sevärdheter.

Livorno: En hamnstad med en lång historia

Även om många av Livornos vackra byggnader ödelades under Andra Världskriget, finns det fortfarande ett antal intressanta platser att besöka: Venezia-distriktet, historiska kyrkor, Fortezza Vechia, Piazza dei Quattro Mori, Konstgalleriet... för att bara nämna några. Staden är väldigt pulserande och livlig, och bjuder på härliga platser där du kan njuta av lokal mat och ett rikt nattliv.

Självklart är Livorno också en hamnstad, där båtar med både människor och frakt ankommer och avgår igen. Gran Duca ligger 15 minuters promenad från (klipp-)stranden, och precis framför Piazza dei Quattro Mori (De Fyra Hedarnas Torg) i centrum nära de stora shoppinggatorna. Framför Gran Duca Hotel har du utsikt till hamnen och båtarna som går till Gorgona, Capraia, Sardinien och Korsika. Gran Duca Hotel erbjuder bra service och faciliteter, som säkrar dig en komfortabel vistelse, oavsett om du kommer som vanlig turist eller som affärsresenär.

Läs mer om Hotel Gran Duca

Ät lokal mat i 1600-talsrestaurangen på Gran Duca Hotel

Restaurangen är helt klart pricken över i. Den var varit där sedan 1600-talet, och bjuder på hemlagad mat baserad på lokal, nyfångad fisk. Allt detta blandas med färska produkter från det toscanska köket. När vädret tillåter det - under sommaren - kan du få middagen serverad utomhus på terrassen mitt på Piazza dei Quattro Mori.

Före, eller efter, din middag, kan du njuta av en drink i den amerikanska baren som serverar förfriskningar, små förrätter och lättare snacks.

Ett härligt attribut, som bidrar till att göra Gran Duca Hotel attraktivt, är det lilla SPA:et där du hittar ett litet gym, turkiskt bad, jacuzzi och avslappningsrum.

Allt detta, samt utsikten till hamnen gör det annars rätt ordinära stadshotellet till ett härligt ställe att bo på under några dagar.

Bekväma och klassiska rum

Gran Duca Hotel har totalt 80 bekväma och varmt möblerade rum och sviter. Alla rum har aircondition, wifi, minibar, satellit-TV, skrivbord och privat badrum med dusch och hårfön. Några av rummen har balkong.

Läs om rummen på Hotel Gran Duca

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map