Hotell i Livorno i Toscana

Grand Hotel Palazzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från Grand Hotel Palazzo tar det ett fåtal minuter att promenera ner till kusten - om du alltså kan passera trädgården utan att stoppa då och då för att inandas all dess skönhet och prakt. Hotellets pärla är dock taket, där du har en stor terrass och en pool med utsikt ut över havet.

Här kan du njuta av en fantastisk panoramautsikt, och den goda drinken kan du beställa i baren. Eller så tar du dig ett svalkande dopp i havet när solen blir för intensiv. Livet är härligt på Grand Hotel Palazzo - oavsett om du är på affärsresa eller på semester.

Middag med panoramautsikt över kusten

Hotellets restaurang ligger på den översta våningen, varifrån du kan njuta av panoramautsikten utöver Livornos kust, samtidigt som du sätter tänderna i den goda maten och smuttar på det sprudlande vinet. Restaurangen har öppet mellan kl. 12.30-14.00 och 19.30-22.30. Hotellet har också en bistro.

Unna dig en SPA-dag

Grand Hotel Palazzo förstår, att en viktig del av en semester är att skämma bort sig - därför är det inte helt fy skam att det finns ett SPA där du kan koppla av från vardagens stress. Här finns Spa-bad med vattenmassage, en bastu, jacuzzi och ett motionsrum som är öppet dygnet runt.

Läs mer om Grand Hotel Palazzo

Intressanta sevärdheter

Du känner kanske till Livorno som en hamnstad du passerar när du ska åka till Korsika och Sardinien? Många, som kommer till Livorno, är bara på genomresa, antingen till eller från öarna, och staden i sig själv är alltså inte känd som den största turistattraktionen, även om den bjuder på ett ganska intressant centrum med historiska och kulturella upplevelser. Många av byggnaderna i Livorno jämnades med marken under Andra Världskriget, men här finns fortfarande en del att titta på.

Venezia-distriktet, historiska kyrkor. Fortezza Vecchia, Piazza dei Quattri Mori och Konstgalleriet för att endast nämna några få av dem. Staden är levande och livlig och bjuder på många platser där du kan njuta av det lokala köket - och nattliv kan du också uppleva här. Det är cirka 20 minuters promenad till det historiska centrum, men gångbron Terrazza Mascagni vid vattnet leder till flera barer och restauranger. Du kan också ta bussen till centrum (som har en hållplats vid hotellets huvudingång).

Klassiska rum i olika kategorier

Grand Hotel Palazzo har totalt 123 rum i olika kategorier. Några rum inkluderar balkong med panoramautsikt över havet. Alla rum innehåller ljusa möbler, satellit-TV, aircondition, minibar, kassaskåp, skrivbord och badrum med toalett, badkar eller dusch samt hårfön.

Läs om rummen på Grand Hotel Palazzo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map