Hotell i Livorno i Toscana

Grand Hotel Palazzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En stad som har sett en hel del

Du känner kanske till Livorno som en hamnstad du passerar när du ska åka till Korsika och Sardinien? Många, som kommer till Livorno, är bara på genomresa, antingen till eller från öarna, och staden i sig själv är alltså inte känd som den största turistattraktionen, även om den bjuder på ett ganska intressant centrum med historiska och kulturella upplevelser. Även om många av byggnaderna i Livorno jämnades med marken under Andra Världskriget, finns det fortfarande en del att titta på:

Venezia-distriktet, historiska kyrkor. Fortezza Vecchia, Piazza dei Quattri Mori och Konstgalleriet för att endast nämna några få av dem. Staden är levande och livlig och bjuder på många platser där du kan njuta av det lokala köket - och nattliv kan du också uppleva här. Det är cirka 20 minuters promenad till det historiska centrum, men gångbron Terrazza Mascagni vid vattnet leder till flera barer och restauranger. Du kan också ta bussen till centrum (som har en hållplats vid hotellets huvudingång).

Komfort vid kustlinjen

Från Grand Hotel Palazzo är det bokstavligen endast en minuts promenad ner till stranden - om du alltså kan gå genom trädgården utan att stoppa och inandas all skönhet som ter sig just här. Hotellets pärla är dock taket, där du hittar en stor terrass och en pool med utsikt ut över havet. Det perfekta sättet att njuta av denna fantastiska panoramautsikt, är med en förfriskande drink i baren, och ett svalkande dopp i havet när solen blir för varm. Livet är härligt på Grand Hotel Palazzo - oavsett om du är på affärsresa eller på semester med fokus på njutning.

Läs mer om Grand Hotel Palazzo

Middag med en utsikt som gör dig svag i knäna

På det gastronomiska området har du inte mindre än två restauranger att välja emellan. Den ena ligger på översta våningen, varifrån du kan njuta av panoramautsikten utöver Livornos kust, medan du sätter tänderna i den goda maten och smuttar på det sprudlande vinet. Den andra restaurangen är inredd i en mer klassisk stil, och båda platser serverar färska råvaror och lokala specialiteter.

Skäm bort dig själv

Grand Hotel Palazzo förstår, att en viktig del av en semester är att skämma bort sig - därför är det inte helt fy skam att det finns ett SPA där du kan koppla av från vardagens stress. Här finns spabad med vattenmassage, en bastu, jacuzzi och ett gym som är öppet dygnet runt. Det finns alltså allt, du kan tänkas behöva, inom hotellets väggar.

Varma och rymliga rum

Grand Hotel Palazzo har totalt 123 rum och sviter. Några superior-rum inkluderar balkong med panoramautsikt över havet. Alla rum innehåller ljusa möbler, satellit-TV, aircondition, minibar, kassaskåp, skrivbord och badrum med toalett, badkar eller dusch samt hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Franncia & Quirinale

Montecatini Terme, Toscana

Kraft Hotel

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Il Pozzo

Capolona

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map