Semesterbostad i Lido di Camaiore i Toscana

La Mandolata

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Mandolata har fått sitt namn efter en lokal byggtradition för äldre hölador som gav höet de bästa förutsättningarna för att torka. Huset, som idag ligger på kort avstånd från badorten Lido di Camaiore (ca 1,5 km), var ursprungligen en bondgård utanför den charmiga byn Camaiore (ca 7 km).

Fin trädgård med pool

Efter att hela området övergavs av bönderna och fler och fler hus tillkom såg bondgården sitt slut närma sig då det inte fanns tillräckligt med jord för att driva lantbruk. I gengäld finns det i våra dagar tillräckligt för att skapa en stor och fin trädgård med typisk medelhavsvegetation med buskar, eleganta cypresser, fruktträd och en vacker pergola med rosor. Det finns dessutom en välbehövlig pool i trädgården med tillhörande solterrass och ett område med parasoller, trädgårdsbord och stolar.

Läs mer om La Mandolata

Personlig inredning

De två systrarna som driver stället har själva inrett och möblerat det. Det är ingen tvekan om att de inte har sparat på varken lampor, madrasser, soffor eller kökstillbehör. Man bör dock vara uppmärksam på att köket är minimalistiskt inrett med öppna skåp. Varje lägenhet är inspirerad av en viss färg och vi måste säga att även de mer grälla färgerna, som rött och grönt, har hållits i en behaglig ton. De två lägenheterna på första våningen har båda utgång till en terrass, medan de gäster som bor i lägenheter på andra våningen ska ta sig ner en trappa för att kunna äta ute.

Men det finns en sak som drar ner lite, om man nu känner behovet att påpeka något: här bor man inte riktigt på landet och den stora trädgården till trots så finns det inte någon utsikt över landskapet från huset och lägenheterna, förutom att man kan skymta Marmorbergens toppar. I gengäld har man motorvägen i närheten, och vi har en föraning om att den kan anas om vinden ligger på från det hållet - men under de två timmar som vi själva tillbringade i trädgården under vårt besök stördes vi inte alls av den.

L√§genheterna på La Mandolata

Trerumslägenhet Verde med 4/6 sovplatser (första våningen)

Lägenhet Verde ligger på första våningen och har två verandor som vetter ut mot poolen och trädgården. Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den är dessutom utrustad med aircondition och TV. Det finns möjlighet för två sovplatser på bäddsoffan i vardagsrummet, men vi vill uppmärksamma att det blir trångt om plats när soffan dras ut, och vi rekommenderar därför denna lägenhet till max. 4 personer.

Tvårumslägenhet Azzurro med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenhet Azzurro ligger på första våningen och har egen veranda som vetter ut mot trädgården. Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den är dessutom utrustad med aircondition och TV.

Tvårumslägenhet Rooso med 4 sovplatser (andra våningen)

Lägenhet Rosso ligger på andra våningen och har ingång från terrassen som är gemensam för de tre lägenheterna på andra våningen. Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt mandolata-fönster, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den är dessutom utrustad med aircondition och TV.

Tvårumslägenhet Rosa med 4 sovplatser (andra våningen)

Lägenhet Rosa ligger på andra våningen och har ingång från terrassen som är gemensam för de tre lägenheterna på andra våningen. Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt mandolata-fönster som vetter ut mot Marmorbergen, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den är dessutom utrustad med aircondition och TV.

Trerumslägenhet Bianco med 4/6 sovplatser (andra våningen)

Lägenhet Bianco är mycket rymlig och har utsikt över Marmorbergen. Lägenheten ligger på andra våningen och har ingång från terrassen som är gemensam för de tre lägenheterna på andra våningen. Lägenheten består av vardagsrum med bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den är dessutom utrustad med aircondition och TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map