Hotell i Lido di Camaiore i Toscana

Hotel Piccadilly

 
Hotel Piccadilly är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Piccadilly är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Camaiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På första parkett och bara 20 m från den fina sandstranden och Lido di Camaiores långa strandpromenad ligger det lilla Hotel Piccadilly.

Hotellet ligger vid en av få vägar på Versiliakusten, som har spärrats av för biltrafik, och som endast får användas för parkering, varför det här är lugn och ro jämfört med många andra ställen i byn. Hotellets 40 rum har alla egna badrum med dusch eller badkar, säkerhetsbox, TV och aircondition och har alla plats för en extrasäng. Majoriteten av rummen har också egen balkong med havsutsikt, men det finns också några få stycken av typ standard - alltså utan balkong och utan havsutsikt - var det i stället finns möjlighet för två extrasängar. Största delen av rummen har till och med egen balkong med havsutsikt, men der finns också några få av typen standard - alltså utan balkong och utan hasvtdsikt. Rummen på 2:a vån. mot havet har en liten terrass som är avskärmad från andra gäster med krukväxter. Uteplatsen är lite större än balkongerna men havsutsikten lite mindre.

Läs mer om Hotel Piccadilly

I hotellets egen restaurang serveras om morgonen en frukostbuffé, till lunch och middag serveras typiska toskanska rätter. Hotellet är ett perfekt val för dem som vill har det skönt på stranden, men samtidigt vill kunna åka på utflykt till kulturella byar såsom Lucca och Pisa, som ligger inom kort bilavstånd.

Dölj texten
 
 
search map