Hotell i Lido di Camaiore i Toscana

Grand Hotel Riviera

 
Grand Hotel Riviera är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Riviera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Camaiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det bästa med hotellet är att det ligger nära stranden, vilket innebär att du endast behöver korsa en väg för att få doppa tårna i havet. Detta är speciellt bekvämt för dig som reser med barn, och som snabbt och enkelt vill kunna röra dig mellan stranden och hotellet under dagens lopp.

Här kan du få en skön kombinationssemester

Toscana är en fantastisk region som har mycket att erbjuda sina gäster. Härliga stränder och badorter där livet lunkar på i behaglig takt, intressanta kulturstäder där de historiska vingslagen gör sig påminda och ett vackert inland med fält och kullar fyllda med olivträd och vinrankor. Från Grand Hotel Riviera har du alla möjligheter att få uppleva allt vad området har att erbjuda. Du kan tillbringa morgonen på stranden och eftermiddagen på en vingård, det är du själv som bestämmer hur dagen ska se ut.

Eftersom du bor så strandnära kan du, efter middagen, ta dig en kvällspromenad längs med havet och på strandpromenaden. Framför hotellet sträcker Pontile di Lido di Camaiore ut sig och speciellt under sommarhalvåret är detta en naturlig samlingsplats.

Sommarkänslan ligger i luften


Lido di Camaiore ligger mellan de mer kända orterna Forte dei Marmi och Viareggio, där pulsen är något högre. Men tack vare sina fina sandstränder är även detta ett omtyckt semesterresmål och trots att orten är mindre finns här det mesta du behöver för att din semester ska bli så trivsam som möjligt som butiker, restauranger, pizzerior och uteserveringar.
Från hotellet har du flera restauranger att välja mellan inom ett par hundra meter men skulle du sakna något kan du alltid bege dig till närliggande Viareggio, ca 9 km bort, som har ett större utbud.

Läs mer om Grand Hotel Riviera

Lite fler bekvämligheter

Trots att hotellet ligger så nära havet har man här ett poolområde som är utrustat med solstolar och parasoll. Hotellet har dessutom ett litet Wellness (mot avgift) som är utrustat med bastu, hydromassage, relaxavdelning och du kan även beställa massage. Priset för tillgång till wellness varierar och är lite lägre vardagar (priset vi angivet under avgifter är ett helgpris). Under vissa tider kan även barn få tillträde och de har då rabatterat pris på själva inträdet. En bar finns som förser dig med något gott att dricka under dagens lopp. Här finns även en restaurang som serverar ett traditionellt toskanskt kök.

För dig som kommer med bil kan det vara bra att veta att det finns en allmän betalparkering längs med stranden. Hotellet kan mot avgift erbjuda garage, men endast på förfrågan, på plats, då antalet platser är begränsat.

Ett klassiskt italienskt badhotell

Grand Hotel Riviera är ett "klassiskt" hotell, där stil och inredning är typisk för många badortshotell. Hotellet har totalt 70 rum (vi erbjuder de som heter classic och comfort) och 7 lägenheter. Samtliga rum är utrustade med aircondition, Wi-Fi. telefon, Sat-Tv, minibar, kassafack och hårtork. En del rum har blivit renoverade, men dock inte alla. Lägenheterna har pentry, samt aircondition, Sat-Tv,, micro samt kassafack. Lägenheterna kommer inte att vara tillgängliga under 2018.

Dölj texten
 
 
search map