Agriturismo i Laterina i Toscana

Borgo Santa Maria in Valle

 
Borgo Santa Maria in Valle är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Santa Maria in Valle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Laterina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borgo Santa Maria in Valle ligger fridfullt några få kilometer utanför den charmiga staden Laternia med det historiska centrum.

Gården vars historia går flera hundra år tillbaka i tiden var från början en religiös stiftelse vilket den fina kyrkan som ligger bredvid vittnar om. Kyrkan äger fortfarande gården men då intresset för det tillbakadragna religösa liv har minskat, har kyrkan arrenderat byggningen till det energiska paret Anna och Giorgio börjat ta emot gäster med stort engagemang.

Läs mer om Borgo Santa Maria in Valle

De lägger ner mycket tid på att förbättra kvaliten och tillmötesgå gästernas önskemål. Sedan de övertog gården har alla lägenheter blivit utrustade med nordeuropeisk kaffekokare, elkanna, mixer och massa annan service (det finns alltid tre gånger så många tallrikar, glas osv..) Som något speciellt kan nämnas att kommunikationen inte kommer att vara ett problem eftersom Anna har studerat flera år i Oxford. De hjälper även till med att förmedla uthyrning av cyklar och tips till utflykter...

Landskapet omkring gården är frodigt med gröna marker och backar. En liten bit härifrån rinner floden Arno som senare stömmar genom både Florens och Pisa så möjlighet för att fiska finns. I den stora trädgården finner man trädgårdmöbler, parasoller, grill samt en härlig pool på 12 x 7 meter med en egen avdelning för barnen på 3 x 3 meter. Något ganska ovanligt är att badhandukar för användning vid poolen är inkluderat i priset. På stället finns även gemensam tvättstuga.

Lägenheterna på Borgo Santa Maria in Valle

Tvårumslägenheten La Fontanina (73 m²)

Ligger upphöjt på första våningen och har egen altan med trädgårdmöbler. Lägenheten består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, litet kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett.

Tvårumslägenheten Carpano (61 m²)

Ligger på första våningen och består av litet kök, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och sovrum med dubbelsäng varifrån man har tillgång till ett rum med enkelsäng och badrum.

Trerumslägenheten Il Soppalco (61 m²)

Ligger på andra våningen och är fördelad på två våningar med ingången på andra våningen. På lägenhetens första våning finner man uppehållsrum med kokvrå samt en trappa som leder upp till loftet där det finns tre enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett. Lägenheten har även satellit-TV.

Trerumshus La Baita (77 m²)

Ett ljust litet hus på två våningar med privat terrass så man kan sitta ute och äta. På första våningen finner man uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och stora panoramafönster, kök/allrum med ugn samt badrum / toalett. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng och ytterliggare ett med två enkelsängar. Lägenheten har även satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map