Semesterbostad i Lastra a Signa i Toscana

Matlagningskurs med en italiensk husmor

 
Matlagningskurs med en italiensk husmor är inte tillgänglig i dagsläget
Matlagningskurs med en italiensk husmor är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lastra a Signa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi erbjuder en förmiddag tillsammans med en äkta italiensk husmor, Barbara. Matlagningskursen föregår i Barbaras kök och lunchen serveras i hennes matsal. Kursen hålls för minst 2 deltagare men det finns plats för upp till 10 personer. Barbara bor strax utanför Lastra a Signa, nära Florens.

Du kan glädja dig åt att få laga mat på ett toscanskt sätt, vilket betyder största möjliga respekt för de goda råvaror som man finner i köksträdgårdarna i detta frodiga område. Menyerna ändras med årstiderna, allt beroende på vad som växer i trädgården. Är det något du inte vill eller kan äta så meddela gärna detta på förhand. Barbara talar engelska och har en lång erfarenhet av att laga mat, hon erbjuder sig även att komma att laga mat var ni bor, så länge det inte är mer än 50 km bort.

Läs mer om Matlagningskurs med en italiensk husmor

Här är några exempel på de måltider, de består alltid av tre rätter, som ni kan laga tillsammans med Barbara:
- Pappa al pomodoro (tomatsoppa)
- fylld kalkonbröst
- schiacciata fiorentina (fiorentinskt "hård bröd")

Eller
. crostini con fegatelli, pomodori e olive (vitlöksbröd med lever, tomat och oliver)
. le crespelle alla fiorentina (pannkakor på fiorentinskt vis)
. zuccotto (fiorentinsk kaka uppfunnen av Caterina de' Medici)

...men det finns även möjlighet för att göra panzanella (kall brödsallad), tortelli av potatis med köttsås, pasta e fagioli (pasta och bönor), potatis-gnocchi, risotto med sparris, ärter på fiorentiskt sätt, bönor i vitlökssås, fiorentinskapolpette (köttbullar), schiacciata con l'uva (vindruvekaka) ....

En liten förklaring till prislistan. Minst antal deltagare är två personer. Barn från 0 till 6 år äter gratis. Barn från 7 till 16 år är välkomna att deltaga och hjälpa till. Vuxna som inte deltar i kursen, men som äter med, är även välkomna som angivet i prislistan. Priset inkluderar själva kursen, inköp, vatten och ett gott lokalt vin, rengöring i köket efteråt och en liten souvenir.

Dölj texten
 
 
search map