Hotell i Lari i Toscana

Le Camere di San Ruffino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Castello di San Ruffino är en imponerande och stilren borg från 1700-talet som nyligen renoverats med varsam hand för att möta vår tids krav om komfort och faciliteter för en lyckad semestervistelse. Stället är ytterst välskött och den lugna behagliga atmosfären på stället får dig att koppla av och gå ner i varv.

Placering som skapar möjligheter

Med Castello di San Ruffino som utgångspunkt för er semester har du bästa möjliga förutsättningar. Stället ligger strax utanför Lari (ca. 4 km) medan den trevliga staden Casciana Terme ligger ca. 7 km bort. Närmaste supermarket och restaurant återfinns 2 km från stället. Placeringen skapar även fina utflyktsmöjligheter - både till kusten och stränderna dit det är ca. 42 km medan Toscanas inland med allt från medeltidsstäder till vindistrikt ligger och väntar runt hörnet.

Från 1700-talet till idag

San Ruffino byggdes under 1700-talet som en ståtlig villa som senare utvidgades med tillhörande byggnader till en imponerande borg. Under slutet av 1900-talet totalrenoverades hela borgen där den kända italienska arkitekten Bellincioni stod bakom projektet och utbyggnaden. I dag får just du möjligheten att hålla din semester i de smakfulla omgivningarna med historiens vingsus och den välskötta parken som ramar.

Moderna faciliteter

I förbindelse med din ankomst möter man parkeringsplatsen. En liten grusstig leder dig in genom slottsparken där poolen (bönformad) ligger fint placerad i en glänta med tillhörande solstolar, parasoller och utomhusdusch. I förbindelse med den lilla receptionen finns en stämningsfull innergård med frukostmatsal och en trappa leder upp till den stora gemensamma terrassen med trädgårdsmöbler. Det finns även wi-fi med bäst täckning på terrassen och runt receptionen.

Eleganta rum

Rummen på slottet mäter mellan 25-35 m² och är alla eleganta och smakfullt inredda med vackra detaljer och romantisk atmosfär. Rummen går alla under klassificeringen Junior Suite då de består av två rum. De består av en nattavdelning med dubbelsäng samt en avdelning med stort badrum med toalett, dusch eller jacuzzi karbad. Junior Suiterna är alla utrustade med garderob, flatscreen-TV, vattenkokare samt hårtork i badrummet.

Rummen på Le Camere di San Ruffino

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map