Agriturismo i Lari i Toscana

Il Frutteto

 
Il Frutteto är inte tillgänglig i dagsläget
Il Frutteto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lari här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Frutteto har en lugn belägenhet utanför medeltidsbyn Lari (ca. 800 meter). Den närmaste restaurangen "Il Gallo" ligger endast 200 meter härifrån och är väl rekomenderad bland den lokala befolkningen. Il Frutteto ligger på slutet av en sidoväg till landsvägen som går mellan Lari och Casciana Alta som man störs inte av trafiken.

Namnet "Il Frutteto" stämmer överens med verkligheten då det betyder fruktplantage och man finner flera träd vars frukter fritt kan plockas av gästerna. Lari är framförallt känt för de söta körsbären som täcker hela backen från slutet av maj till början av juni då den stora byfesten arrangeras.

Läs mer om Il Frutteto

Från huset har man en härlig utsikt över Laris borg som är ett fint exempel på att byn härstammar från medeltiden. Det bor idag ca. 1.000 invånare i byn. I trädgården finns det en grill och en gemensam terrass. Några meter ner på backen finns en pool som är omgiven av frukt- och olivträd.

Il Frutteto har totalt 4 lägenheter, tre på första våningen och en på andra utöver den som ägaren själv bor i.
Lägenheterna är snyggt möblerade och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map