Villa i Lari i Toscana

Il Colle

 
Il Colle är inte tillgänglig i dagsläget
Il Colle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lari här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Colle ligger på de pisanska backarna vid Casciana Terme. Det är 500 meter till närmsta restaurang och ca. 1½ km till inköpsmöjligheter.

Villan är omgivet av en stor härlig trädgård med trädgårdsmöbler och grill med träugn. Från trädgården har man en fin utsikt över de böljande backarna. Vid huset finns en stor pool (15 x 7,5 m) som är mellan 120 och 240 cm djup. Poolen är öppen från den 1 maj till den 30 september.

Läs mer om Il Colle

Det centrala läget i Toscana gör det till en perfekt utgångspunkt för att se de mest berömda sevärdheterna i detta vackra område. Avstånd: 5,5 km till Casciana Terme, 30 km till Pisa, 40 km till Lucca, 35 km till Volterra, 63 km till Florens, 78 km till Siena och 37 km till Tirrenias sandstand.

Villa med 11 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar.
På första våningen finns sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, rum med dubbelsäng, rum med enkelsäng och direkt utgång till trädgården samt badrum med toalett och badkar.
På andra våningen finns uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och TV, kök utrustat med ugn, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map