Semesterbostad i Lari i Toscana

Castello di San Ruffino

Lägenhet i il Poggio di San Ruffino Countrystyle på Il Poggio di San Ruffino Il Poggio di San Ruffino Il Poggio di San Ruffino Il Poggio di San Ruffino Mysigt vardagsrum på Il Poggio di San Ruffino Il Poggio di San Ruffino bjuder på charm Lägenheterna på Castello di San Ruffino är moderna Castello di San Ruffino
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Castello di San Ruffino är en imponerande och stilren borg från 1700-talet som nyligen renoverats med varsam hand för att möta vår tids krav om komfort och faciliteter för en lyckad semestervistelse. Stället är ytterst välskött och den lugna behagliga atmosfären på stället får dig att koppla av och gå ner i varv. Ca 50 meter bort ligger annexet Il Poggio di San Ruffino. Här har du en mer lantlig atmosfär med mjuka former och färger i lägenheterna. Du som väljer Il Poggio di San Ruffino har tillgång till slottets alla faciliteter.

Placering som skapar möjligheter

Med Castello di San Ruffino som utgångspunkt för er semester har du bästa möjliga förutsättningar. Stället ligger strax utanför Lari (ca. 4 km) medan den trevliga staden Casciana Terme ligger ca. 7 km bort. Närmaste restaurang och supermarket återfinns 2 km från stället. Placeringen skapar även fina utflyktsmöjligheter - både till kusten och stränderna dit det är ca. 42 km medan Toscanas inland med allt från medeltidsstäder till vindistrikt ligger och väntar runt hörnet.

Från 1700-talet till idag

San Ruffino byggdes under 1700-talet som en ståtlig villa som senare utvidgades med tillhörande byggnader till en imponerande borg. Under slutet av 1900-talet totalrenoverades hela borgen där den kända italienska arkitekten Bellincioni stod bakom projektet och utbyggnaden. I dag får just du möjligheten att hålla din semester i de smakfulla omgivningarna med historiens vingsus och den välskötta parken som ramar.

Moderna faciliteter

I förbindelse med din ankomst möter du parkeringsplatsen. En liten grusstig leder dig in genom slottsparken där poolen (bönformad) ligger fint placerad i en glänta med tillhörande solstolar, parasoller och utomhusdusch. I förbindelse med den lilla receptionen finns en stämningsfull innergård med frukostmatsal och en trappa leder upp till den stora gemensamma terrassen med trädgårdsmöbler. Det finns även wi-fi med bäst täckning på terrassen och runt receptionen. På stället går det även att hyra olika typer av cyklar.

Stora rymliga lägenheter

Det finns totalt 25 lägenheter på slottet. Gemensamt för lägenheterna är storleken då de är rymliga med gott om plats. Stilen är smakfullt modern med kvalitetsmöbler som går i skön linje med de historiska byggnaderna. Lägenheterna på markplan har tillgång till en privat uteplats med trädgårdsmöbler medan lägenheterna på våningarna ovanför kan nyttja den stora gemensamma terrassen. Hårtork går att låna i receptionen.

Il Poggio di San Ruffino


Il Poggio San Ruffino ligger som sagt ca 50 meter från slottets grindar. Denna byggnaden, tidigare ett lanthus, har ett lantligt utseende och här finns också en pool samt två hektar tomt. Även här har du trevliga lägenheter (5 st) fast till skillnad från slottets är dessa lantligare och mysigare. Lägenheterna är utrustade med pentry och en del av dem har en intern trappa upp till ett sovloft. I lägenheten med två sovrum har det ena sovrummet våningssäng. Extrabäddar kan vara i bäddsoffa. Hårtork finns.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map