Semesterbostad i Lari i Toscana

Castello di San Ruffino

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Castello di San Ruffino är en imponerande och stilren borg från 1700-talet som nyligen renoverats med varsam hand för att möta vår tids krav om komfort och faciliteter för en lyckad semestervistelse. Stället är ytterst välskött och den lugna behagliga atmosfären på stället får dig att koppla av och gå ner i varv.

Placering som skapar möjligheter

Med Castello di San Ruffino som utgångspunkt för er semester har du bästa möjliga förutsättningar. Stället ligger strax utanför Lari (ca. 4 km) medan den trevliga staden Casciana Terme ligger ca. 7 km bort. Närmaste restaurang och supermarket återfinns 2 km från stället. Placeringen skapar även fina utflyktsmöjligheter - både till kusten och stränderna dit det är ca. 42 km medan Toscanas inland med allt från medeltidsstäder till vindistrikt ligger och väntar runt hörnet.

Från 1700-talet till idag

San Ruffino byggdes under 1700-talet som en ståtlig villa som senare utvidgades med tillhörande byggnader till en imponerande borg. Under slutet av 1900-talet totalrenoverades hela borgen där den kända italienska arkitekten Bellincioni stod bakom projektet och utbyggnaden. I dag får just du möjligheten att hålla din semester i de smakfulla omgivningarna med historiens vingsus och den välskötta parken som ramar.

Moderna faciliteter

I förbindelse med din ankomst möter man parkeringsplatsen. En liten grusstig leder dig in genom slottsparken där poolen (bönformad) ligger fint placerad i en glänta med tillhörande solstolar, parasoller och utomhusdusch. I förbindelse med den lilla receptionen finns en stämningsfull innergård med frukostmatsal och en trappa leder upp till den stora gemensamma terrassen med trädgårdsmöbler. Det finns även wi-fi med bäst täckning på terrassen och runt receptionen. På stället går det även att hyra olika typer av cyklar.

Stora rymliga lägenheter

Det finns totalt 18 lägenheter (och 8 hotellrum) på slottet. Gemensamt för lägenheterna är storleken då de är rymliga med gott om plats. Stilen är smakfullt modern med kvalitetsmöbler som går i skön linje med de historiska byggnaderna. Lägenheterna på markplan har tillgång till en privat uteplats med trädgårdsmöbler medan lägenheterna på våningarna ovanför kan nyttja den stora gemensamma terrassen.

Lägenheterna på Castello di San Ruffino

Trerumslägenhet nr. 10 med 5 sovplatser (2:a vån. med jacuzzi)

Lägenheten mäter 95 m² och ligger på andra våningen. Den består av ett stort rymligt vardagsrum med fullutrustat kök samt matplats. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med jacuzzi och toalett, sovrum med tre enkelsängar samt separat badrum med toalett och dusch. Lägenheten har inte något privat uteplats men man bor nära den stora gemensamma terrassen med bord, stolar och parasoller där man kan äta sina måltider. Notera att lägenheten inte har aircondition, vilket inte anses behövas då de tjocka stenväggarna håller värmen ute om sommaren.

Trerumslägenhet nr. 3 med 4/6 sovplatser (1:a vån. med uteplats)

Lägenheten mäter 85 m² och ligger på första våningen. Den består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa, fullutrustat kök samt matplats. Vidare finns det två sovrum med dubbelsängar och två badrum (ett med toalett och dusch och det andra med toalett och jacuzzi badkar). Lägenheten har en privat uteplats med trädgårdsmöbler. Notera att lägenheten inte har aircondition, vilket inte anses behövas då de tjocka stenväggarna håller värmen ute om sommaren.

Trerumslägenhet nr. 9 med 4/6 sovplatser (2:a vån. med jacuzzi)

Lägenheten mäter 90 m² och ligger på andra våningen. Den består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa, fullutrustat kök samt matplats. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med jacuzzi badkar och toalett. Lägenheten har inte något privat uteplats men man bor nära den stora gemensamma terrassen med bord, stolar och parasoller där man kan äta sina måltider. Notera att lägenheten inte har aircondition, vilket inte anses behövas då de tjocka stenväggarna håller värmen ute om sommaren.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populärt i Toscana

search map