Omdömen från Agriturismo I Girasoli

 
Agriturismo I Girasoli är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo I Girasoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lari här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo I Girasoli

Läs personliga omdömen av Agriturismo I Girasoli som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo I Girasoli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo I Girasoli

Agriturismo I Girasoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Girasoli
Trerumslägenhet Girasoli med 6 sovplatser DS (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Åsa med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Agriturismo I Girasoli i Lari från den 1. till den 8. oktober 2009.

Hej Resan gick bra och vi är nöjda. Området var trevligt förutom att den närmaste staden Ponsaca (tror jag den hette) inte var så rolig. Lari var jättefint och mysigt och vi åkte runt mycket till närliggande ställen ca 1 tim bilresa runt. Gården var också fin bortsett från att det luktade mycket! mögel i vår lägenhet. Hade vi varit känsliga hade vi inte kunnat bo där.
Polen var fin och servicen från ägaren bra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Jonas med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Agriturismo I Girasoli i Lari från den 27. juni till den 4. juli 2009.

Hej In-Italia! Tack för trevligt bemötande, fin hemsida och snabba svar då vi undrat något! Vi har redan talat varmt om er för flera vänner! Här kommer vår beskrivning av vår Lari och I Girasoli-upplevelse. Vi åkte två familjer med Ryan Air från Skavsta till Pisa där vi hyrde två bilar och begav oss till Lari och gården I Girasoli där vi delade på den största lägenheten.
Trots att det börjat att skymma var det inga svårigheter att ta sig till Lari. Utsikten som mötte oss när vi slog upp fönsterluckorna på morgonen var fantastisk. Vinrankor och olivlundar, kullar och pinjeträd! Lägenheten var rymlig för 4 vuxna och 4 barn och fint inredd. Stort matbord och gasspis, kyl och frys. På gården fanns stort bord under tak med grillplats som vi nyttjade vid några tillfällen. Trädgården var lummig och härlig och trots att det bodde flera familjer på gården kändes det aldrig trångt varken vid huset eller den stora poolen som hade flertalet solstolar med tillhöande bord och parasoller. Det finns en Supermercato "Conad" och ett härligt bageri en kilometer från gården, där vi köpte nybakat bröd varje morgon. Om man vill handla på ett större supermercato finns ett Coop i Ponsacco. Cevoli är en liten by som man ser på en kulle från gården och som man även kan nå till fots genom att gå igenom oliv- och vinodlingarna. Åker man förbi Cevoli finner man Lari som mitt i byn, vid borgen, har en liten pastafabrik "Martelli" som är värt ett besök. Om man vill äta gott och till bra pris rekommenderar vi och även ägaren Valerio restaurangen "Da Carlo" som ligger i Selvatelle, några kilometer mot Volterra. Valerio bokade bord åt oss två gånger eftersom det är en populär restaurang och barnvänlig (!). Vill man flanera på gågator och kika i mysiga butiker tycker vi att ni ska åka till Pontedera som ligger norr om Lari, förbi Ponsacco. Vi har bara goda minnen från resan till I Girasoli och kan varmt rekommendera att åka dit samt att boka boendet genom In -Italia. Det har hela tiden känts seriöst och vi har kontinuerligt fått mail från dem. Tänk dock på att boka och betala hyrbilen hemifrån eftersom det blev dyrare att göra det på plats upptäckte en av familjerna. Att hyra bil med Hertz som vi gjorde, en Ford av den mindre storleken kostade ca 5600:- för en vecka med två barnstolar och full försäkring.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map