Agriturismo i Lari i Toscana

Agriturismo I Girasoli

 
Agriturismo I Girasoli är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo I Girasoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lari här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Girasoli ligger 1 km utanför den lilla lantbyn Cevoli i Lari kommun. I Cevoli finner man inköpsmöjligheter och en liten bar. Ca. 1 km från gården, i riktning mot Casciana Terme ligger Ristorante i Due Laghi. Tar man vägen mot Ponsacco (ca. 5 km) finner man ännu fler matställen och i byn finns det två större stormarknader att välja mellan.

Huset blev renoverat av en familj från Veneto som har etablerat sig här och producerar olivolja och vin. Huset är uppdelat i 5 rymliga och välmöblerade lägenheter som står till förfogande för gäster som vill besöka området och smaka av gårdens produkter.

Läs mer om Agriturismo I Girasoli

Från huset har man utsikt mot Cevoli på den ena sidan och mot Santo Pietro Belvedere på den andra. På båda sidor finns vimarker och olivplantager. Ca. 300 meter från huset går vägen som förbinder Ponsacco med Casciana Terme. Trafiken därifrån kan höras något när vinden ligger på men normalt sätt så trafikeras vägen endast av den lokala befolkningen.

På gården finns dessutom en stor trädgård som går runt om hela huset, härlig pool och paviljonger med bord och stolar samt gemensam tvättmaskin. Lägenheterna är utrustade med satelit-TV.

Läs om lägenheterna på Agriturismo I Girasoli

Dölj texten
 
 
search map