Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du kan ta dig till Lari med offentlig transport (bussar), men föredrar du att åka tåg ligger närmsta station i staden Pontedera.

Staden är känd för sitt traditionella lantbruk, framförallt är produktionen av körsbär en specialitet. Det är därför extra trevligt att besöka Lari i maj och juni månad då den kända körsbärsfesten "Sagra delle Ciliege" arrangeras. Olivolja och Chianti Putto vin är också viktiga produkter, liksom det ligger en familjeägd pastafabrik i staden.

Karta över Lari

Klicka på kartan här nedan, om du vill skaffa dig en bättre överblick över staden, och för att se vilka semesterbostäder som vi tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Fascinerande kombination

Borgen i Lari är en gammal fästning som fortfarande är bebodd - den översta delen av borgen har dock blivit omgjord till museum. Staden är en fascinerande kombination av äkta toscanskt liv och historia utan de stora turistströmmarna som kännetecknar mer kända byar och städer bland kullarna omkring Pisa.

Läs mer om Lari

Hotell, semesterlägenheter och villor i Lari

Urvalet av semesterbostäder hos In-Italia omfattar hundratals av hotell, semesterlägenheter, villor och andra former av inkvartering i hela Italien - däribland i många små, okända städer, som Lari i Toscana. Här har vi valt att handplocka de bästa semesterbostäderna, vilket gör det lätt för dig att hitta den ideala semesterbostaden till din semester.

Använd sökmotorn överst här på sidan, om du vill skaffa dig en överbick över lediga semesterbostäder i Lari. Ange bara dina valda semesterdatum för att se vilka bostäder som är lediga under din valda period. Är du endast intresserad i en viss typ av bostad, eller om du har andra önskemål, kan du precisera din sökning genom att använda filterfunktionen.

Flygplatser och transportmöjligheter

Både flygplatserna vid Pisa och Florens ligger inom rimligt avstånd från Lari. Dessa flygplatser har som regel direkta rutter till Skaninavien - i alla fall under sommarsäsongen - och de betjänas av ett brett urval av flygbolag som Ryanair, easyJet, Norwegian och SAS. De flygbolagens rutter ändras över året, rekommenderar vi att du själv kontrollerar urbudet genom att använda sökmotorn här på sidan. 

De offentliga transportmöjligheterna begränsar sig till buss, eventuellt från tågstationen i Pondera. Vill du vara mindre begränsad under din semester, är det oftast bäst att hyra en bil - oftast är det mest praktiskt att förboka denna online, och hämta ut den på flygplatsen.

>>> Mer information, tips och goda råd om hyrbil i Italien

Restauranger och inköp

Staden har en handfull restauranger och ett litet handelsliv med bland annat en minimarknad och en slaktare. Du kan därför hitta det mesta till det dagliga behovet, men om du vill storhandla till semestern, eller shoppa, är det en fördel att ha en bil för att kunna köra till de större grannstäderna.

Utflyktersmöjligheter och sevärdheter

Den största sevärdheten, bokstavligen, är Castello dei Vicari. Borgen nämns för första gången i de historiska källorna år 1061, och är än idag välbevarad - inte minst tack vare en del restaureringar. Under andra världskriget blev borgen använd som fängelse och blev flera gånger bombad av både tyska och allierade styrkor. De flesta turister som hittar till Lari, besöker borgen, men också pastafabriken Martelli är ett populärt utflyktsmål.

Det finns många spännande utflyktsmål inom räckvidd när du håller semester i Lari. Några av Toscanas mest kända och intressanta städer, som Pisa, Lucca och San Gimignano är således perfekta mål för en dagsutflykt. 

Lokala länkar

Pastafabriken Martelli - Famiglia di pastai

Hemsidan för Castello dei Vicari

Dölj texten
 
 
search map