Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lari är en trevlig gammal by som ligger på toppen av en kulle söder om Pisa. Man kan ta sig till Lari med offentlig transport (bussar) men föredrar man att åka tåg så finns närmsta station i byn Pontedera.
Byn är känd för sitt traditionella lantbruk, framförallt är produktionen av körsbär en specialitet. Det är därför extra trevligt att besöka byn i maj och juni månad då det arrangeras den kända körsbärsfesten "Sagra delle Ciliege". Olivolja och Chianti Putto vin är också viktiga produkter.

Borgen i Lari är en gammal fästning som fortfarande är bebodd. Den översta delen av borgen har dock blivit omgjord till museum. Byn är en fascinerande kombination av äkta toscanskt liv och historia utanför de stora turistströmmarna som kännetecknar mer kända byar och städer bland kullarna omkring Pisa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map