Agriturismo i Lamporecchio i Toscana

La Baghera

 
La Baghera är inte tillgänglig i dagsläget
La Baghera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lamporecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är nog få som känner till kullarna mellan Empoli och Pistoia och vore det inte för en liten by som heter Vincio (varifrån en man vid namn Leonardo kom från en gång på 1400-talet) så skulle ännu färre veta vad området har att bjuda på. Det är annars inte så lite: det är ett vackert och betagande lanskap, åtskilliga gamla gods finns här, många fina vingårdar och ett gott utbud av matställen.

Mitt i allt detta ligger La Baghera, en dryg kilometer utanför den lilla landsbyn Porciano där man finner en bar och en liten affär. Huset ligger mycket ostört då det är 800 meter till landsvägen och den lilla väg som går förbi slutar några hundra meter längre upp. Utsikten är verkligen betagande över backar, dalar, skogar och en liten Medeltidsby. En vandringsled går förbi huset så om man önskar kan man gå få minuter och hela dagsturer från gården.

Läs mer om La Baghera

Som något ganska ovanligt så har alla lägenheterna en egen trädgård (naturligtvis med bord och stolar) vilket tillsammans med det fridfulla läget och det rimliga priset utgör ställets styrka. Svagheterna kan man snabbt gå igenom, poolen är i förhållandevis liten och lägenheterna är uppenbart möblerade i mitten av 1990 talet, utan att att det skett några förnyelser sedan dess. De är med andra ord tämligen moderna och inte direkt spännande, men dock funktionella. De har dock alla satellit-tv och öppen spis i uppehållsrummet.

Lägenheterna på La Baghera

Tvårumslägenheten Barco Reale med 2/5 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 50 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, gång mellan uppehållsrum och rum med en enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en egen trädgård på ca. 70 m².

Tvårumslägenhet Gorgole med 2/5 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 50 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, gång mellan uppehållsrum och rum med en enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en egen trädgård på ca. 90 m².

Trerumslägenheten Leporaia 4/6 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 65 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, gång mellan uppehållsrum och rum med en enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har två trädgårdar på ca. 20 m² vardera samt en övertäckt terrass.

Fyrrumslägenheten Palaia med 5/7 sovplatser

är uppdelad på två våningar med ingång på första våningen och är ca. 85 m² stor.Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett, allt på första våningen. På vinden är det ett litet sovrum med utgång till en terass. Lägenheten har en trädgård på ca.60 m².

Dölj texten
 
 
search map