Villa i Lajatico i Toscana

Villa Ludovica (Borgo del Silenzio)

Planritning Villa Ludovica - markplan Planritning Villa Ludovica - andra våningen
 
Villa Ludovica (Borgo del Silenzio) är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ludovica (Borgo del Silenzio) är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lajatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt emellan tre vackra städer - Pisa, Florens och Siena - ligger Villa Ludovica, omgiven av de inspirerande toskanska kullarna, vars färger och växter skiftar med årstiderna.

Villan är en del av Borgo del Silenzio

Silenzio betyder tystnad på italienska, och här hittar du och dina medresenärer just det. Eller, med andra ord slipper du stadens tut och tjut, och kan istället lyssna till naturens musik: små fåglar sjunger sina glada sånger, vinden får löven att rassla och solrosorna på fälten att vaja lätt.

På Borgo del Silenzio, bredvid Villa Ludovica, ligger ytterligare en villa (Villa Marina) samt fem lägenheter i en separat byggnad. Villa Ludovica har en egen pool, så när du hyr denna villa, bestämmer du själv över poolen (där det också finns en inbyggd barnpool på 2x5 meter).

En välutrustad villa till en vällyckad semester

Villan har alla de moderna bekvämligheter som du kan hitta i ett hem. Utöver de sex sovrummen och sex badrummen, finns här också ett välutrustat kök med tvättmaskin, ugn, mikro och kaffemaskin. Huset är dessutom utrustat med wifi, aircondition samt en terrass med trädgårdsmöbler och grill. Vid poolen finns liggstolar för alla gäster. det finns dessutom fem parkeringsplatser som tillhör Villa Ludovica.

Ett barnvänligt semesterhus

Reser du med små barn, är detta ett av få i Toscana, som råder över en (rätt stor) barnpool. Dessutom finns en liten lekplats i den 1200 kvadratmeter stora trädgården som omger huset. Här finns med andra ord gott om plats för barnen att springa runt och leka utan att vara rädda för bilar och annan trafik.

Läs mer om Villa Ludovica (Borgo del Silenzio)

Villorna på Villa Ludovica (Borgo del Silenzio)

Villa m. privat pool

Villan är ca. 300 m² stor, och fördelad på två våningar. På markplan finns ett stort vardagsrum med kök och matbord, ett sovrum med eget badrum, två sovrum med gemensamt badrum i korridoren, och ännu ett badrum med ingång från vardagsrummet. Vardagsrummet har två utgångar till den privata och övertäckta terrassen framför huset och en till den övertäckta terrassen på sidan av huset. En trappa leder upp till andra våningen där du hittar tre sovrum, alla med eget badru. Totalt kan 12 personer bo här.

Dölj texten
 
 
search map