Hotell i Lajatico i Toscana

Villa I Sorbi

 
Villa I Sorbi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa I Sorbi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lajatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är enkelt att komma till Villa I Sorbi. När du lämnar den asfalterade vägen, ska du endast köra de sista få hundra meterna upp längs backen på en grusväg. Du befinner dig på en utsiktsplats i Era-dalen, med kort avstånd till Andrea Bocellis hemby Lajatico (ca. 2,3 km), där det också finns en pizzeria. I staden La Sterza, cirka 5 km bort, finns en folklig och rätt populär restaurang (Da Pasquino), samt andra restauranger, och i samma stad ligger också Bocellis butik, där han säljer egenproducerat vin.

Njut av husets panorama-placering

Villan ligger tillräckligt högt över landskapet för att du ska ha en vacker utsikt över dalen och området. På husets ena sida, har ägarna installerat en pool, där barnen kan leka medan du njuter av den magiska utsikten från poolen, eller från den stora terrassen som du har tillgång till från husets andra våning.

Härligt kök där du kan laga mat med toscanska råvaror

Huset har plats till långt fler än 7 personer som det finns sovplats till. Köket passar perfekt till den traditionella toscanska matlagningen, där du hittar en liten öppen spis där du kan grilla ditt kött, medan tillbehören förbereds på spisen. Ett litet tips: rosta brödet på grillen och smörj det sedan med vitlök och en god, bitter, pikant och fruktig olivolja. Det finns också en diskmaskin i köket, vilket de flesta nog värdesätter på semestern.

Det finns ingen vägg mellan köket, matsalen och vardagsrummet, så hela familjen kan samlas även om någon står i köket, medan de andra kopplar av med en god bok. Nu kommer du säkert hit för att njuta av livet ute under solen, eller av ett gott glas vin på de ljumna kvällarna, men det är ändå härligt att ha gott om plats inomhus, om det mot förmodan skulle regna.

Läs mer om Villa I Sorbi

Utflyktsmål inom kort köravstånd

Det är nödvändigt att ha en bil när du bor på Villa I Sorbi, så därför rekommenderar vi att du hyr en sådan redan när du ankommer till flygplatsen. Du ska inte räkna med att kunna hitta en taxi på landet i Toscana - och skulle du lyckas kommer det vara en dyr historia. På mindre än en timme kan du komma till Pisa och beundra det lutande tornet, njuta av utsikten från stadsmuren i den medeltida staden Volterra, eller besöka tornens stad San Gimignano. Om du inte tidigare har besökt Florens, är det naturligtvis ett måste. Vi rekommenderar att du kör ner till Pontedera och ställer bilen vid tågstationen, så att du slipper trafiken i Florens centrum, och dessutom undviker eventuell böter för att du av misstag kört i stadens miljözon.

Passar huset dina önskemål?

Välj endast Villa I Sorbi om du har en bil. Villans sovplatser finns alla på andra våningen, så du ska kunna ta dig upp för en trappa för att komma i säng. Villan har utsikt över den lokala vägen, men det är normalt endast lokal trafik som passerar. Du ska vara beredd på att trafiken kan höras från poolområdet, men vägen ligger såpass långt bort, att du inte ska oroa dig för barnen.

Var beredd på de obligatoriska tilläggen för slutstädning och sänglinnen som betalas på plats i Euro.

Rummen på Villa I Sorbi

Villa med 7 sovplatser (m. privat pool)

Villan är fördelad på två plan och har 7 sovplatser totalt. På entréplan finns ett mycket stort vardagsrum med snedtak. Här finns matplats och vardagsrum med platt-TV och direkt förbindelse til köket som är utrustat med ugn och grill/öppen spis. Från entréplan går du ut på gräsmattan utanför huset, där det finns en pavillion med bord och stolar. På samma våning finns också ett badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till andra våningen där det finns tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Från andra våningen har du utgång till en stor terrass, varifrån du har utsikt mot poolen. Här kan du samla familjen och njuta av utsikten medan ni äter. Du ska vara beredd på att terrassen inte ligger på samma våning som köket. Från andra våningen fortsätter trappan upp till den lilla vrån under taket. Barnen kommer säkert att tycka det är kul att klättra upp för trapporna, för att komma upp hit och leka.

Dölj texten
 
 
search map