Omdömen från Il Ragoncino

 
Il Ragoncino är inte tillgänglig i dagsläget
Il Ragoncino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lajatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Ragoncino

Läs personliga omdömen av Il Ragoncino som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Ragoncino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt avskilt läge i Toscanas böljande landskap

Fint boende med härlig utsikt över ett underbart landskap. Enligt barnen så var poolen bäst. Huset ligger avskilt och det fanns bara en restaurang på promenadavstånd. I huset fanns bra möjligheter för att laga egen mat, det fanns även gasolgrillar. Många sittgrupper utomhus så alla sällskap hade gott om egen plats. Det enda negativa var att personalen inte kunde någon engelska.

Lajatico som semester-destination

Det finns några större livsmedelsaffärer 10-20 min från huset. I Lajatico finns fåtal restauranger som under högsäsong blir fulla. Rekommenderar att boka bord.
Lajatico med områden är ett perfekt ställe för att njuta av Toscana och dess landskap.
Vi gjorde många fina dagsturer till omkringliggande bergsbyar och till vingårdar.

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Fyrarumslägenheten Flamina med 6 + 2 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Il Ragoncino

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Aurelia med 2 + 2 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härlig bas för en resa till Toscana

Il Ragoncino ligger härligt högt med en vacker utsikt åt alla håll.
Lägenheten hade det den skulle ha och det var rent och snyggt.
Poolen ligger högre än huset och det ger en skön bris även på mycket varma dagar.
De anställda och ägaren själv är några härliga och glada människor som omedelbart tar tag i saker om man har något problem eller någon fråga.
Det enda irritationsmomentet var att vi kom på en tidpunkt med många insekter, men det får man ju räkna med när man bor på landet.

Lajatico som semester-destination

Lajatico i sig själv är en liten, ganska speciell stad som har fokus på konst. Staden byter fullständigt karaktär på kvällen när man tänder de kulörta lamporna. Man har sett hela staden på ganska kort tid men området är fint och det är en vacker utgångspunkt när man är på bilsemester och vill åka runt och besöka de större städerna i provinsen.

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Ardea med 2 + 2 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och trivsamt

Vi bodde 2 familjer i lägenheten. 4 vuxna och 4 barn, det fanns gott om plats. Superfin grillplats med gasolgrillar finns att tillgå som vi nyttjade flera kvällar. Poolen var fin och vi hade den för oss själva flera ggr då de flesta som bor här gör utflykter på dagarna. Det gjorde även vi till Volterra, havet, Forens och Pisa.

Lajatico som semester-destination

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Fyrarumslägenheten Flamina med 6 + 2 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Härligt ställe

Härlig vistelse:
+vänlig personalsom tittade förbi 1-2 gånger/dag
+rent och fräscht
+fina omgivningar
+härlig pool

-Wi-Fi fungerade inte så bra
-air con var dyrt och kunde inte heller kyla ner lägenheten på 2-3 timmar

Sammanfattningsvis ett bra uppehåll som vi kan rekommendera

Lajatico som semester-destination

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Aurelia med 2 + 2 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Il Ragoncino

Mycket toskanskt?? Fin och välhållen lägenhet och ett fantastiskt läge nära stan (4 km) gångavstånd till lokal restaurang (il vallagio) med underbar mat och gott lokalt vin - mängder av det i stora glas. Det drar ner en stjärna att man inte hade någon pizzakväll med pizza från den egna stenugnen (ugnen fanns där) som utlovat i beskrivningen, och det saknades även möjlighet till frukost på stället, då här inte finns någon restaurang eller liknande. Ett underbart och lugnt ställe - kan rekommenderas.

Lajatico som semester-destination

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Artena med 2 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Il Ragoncino

Lajatico som semester-destination

Pizzorna på Il Villagio (700 m från Ragoncino) är fantastiska, missa inte dem.
Ragoncino har två stora gasolgrillar, perfekt att grilla grönsaker, kött och fisk på om man vill äta middag hemma.
Är man vinintresserad finns det flera vinproducenter i närheten, bland annat Fibbiano

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Aprilia med 2 + 2 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Artena med 2 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Augusta med 2 sovpllatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Ardea med 2 + 2 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Delta med 2 + 2 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 10 Vuxna, 2 Barn
Namn

Lugnt och härligt ställe

Vänlig och tillmötesgående service från personalen på stället. Allt fortskred utan problem och hade vi frågor svarade man snabbt på dem. Super-service.
Lågt till taket på loftet, och en något brant trappa. I övrigt en fin lägenhet.
Fina utomhusområden.

Lajatico som semester-destination

Liten lokal stad. Ligger vackert.
Il Ragoncino ligger också vackert med kilometervis av utsikt till alla världshörn.

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Fulvia med 2 + 1 sovplatser (2:a våningen med loft)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe med några minus

Lägenheten passar bra för 2 personer. Men det var dessvärre en massa spindelväv i lägenheten. Väggen vid köksbordet "smulade" ner på bordet.
Fint och mysigt grill område.
Utanför lägenhethet var det en jättefin utsikt och det var skönt att vi bodde i en hörnlägenhet. Det gav oss bra möjligheter f¨ro att både få skygga, sol och lite fläktning av vinden.
Vid poolen var det väldigt få platser där man fann skygga, det var inga parasoller och endast ett litet tak som täckte 4 personer. Solsängarna var dåliga. Det var ett litet poolområde och inte mycket plats, så man kunde nästan inte undgå att bli blöt när andra badade.
På Il Ragoncions hemsida står det att de har både restaurang och en spa-avdelning. Men det hittade vi inte!
Alice som tog emot oss när vi ankom var jättesöt och trevlig samt otroligt hjälpsam. Vi träffade henne varje dag och hon var lika trevlig varje gång.
Rengörningspersonalen hade mycket att göra, men de hade alltid överskott till att säga Hej och småprata lite.
Däremot var inte ägaren speciellt trevlig. Han ropade åt personlaen verkade inte speciellt vänlig.

Lajatico som semester-destination

Om ni vill göra en utflykt som inte ligger långt bort och som är mysig - så kör upp till Montecatini Val di Cecina. Det är en liten bergsby som har en fantastisk utsikt. Smala gator och gränder. Det är inte så många butiker eller annat, men otroligt mysigt.

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Långt till affär och restauranger
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Appia med 2 + 2 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade absolut inte i lägenheten, samt endast sporadiskt utomhus
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt, fin lägenhet

Vi möttes av en spektakulär utsikt över vår resort. Lägenheten var rymlig och platsen är mycket fin och väl underhållen inne och ute. Trevlig pool och poolområdet . Mycket tillmötesgående värd.
Om du vill bo med en sådan stor toskanska uppfattning är detta en rätt val. Och sedan är det inte långt till Volterra!

Il Ragoncino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Ragoncino
Tvårumslägenheten Aurelia med 2 + 2 sovplatser (1:a vån. i annexet)
Tvårumslägenheten Appia med 2 + 2 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 
search map