Agriturismo i Lajatico i Toscana

Il Ragoncino

 
Il Ragoncino är inte tillgänglig i dagsläget
Il Ragoncino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lajatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Ragoncino ligger på toppen av en kulle i det vackra landskapet omkring Volterra (15 km) som kan anas i fjärran. Närmaste inköpsmöjligheter och matställen finner man i Lajatico ca. 5 km från gården. Önskar du en dag på stranden ligger stränderna vid Cecina Mare 45 km bort.

Nyrenoverad gård

Gården som härstammar från 1700-talet blev renoverad 2004 och erbjuder i dag 10 semesterlägenheter samt en härlig pool (12 x 6 meter) med tillhörande solstolar på soldäcket. Vidare finns här parkeringsplats, stor uteplats med grill och tvättrum med tvättmaskin. Samtliga lägenheter har tillgång till bord och stolar utomhus.

Läs mer om Il Ragoncino

Produktion av olivolja och viner

På gården produceras en fantastisk kallpressad olivolja. Här finner man också rött- och vitt vin från Villa Opera som har samma ägare.

Lägenheter med klassisk toscansk inredning

Lägenheterna är alla snyggt inredda i den traditionella stilen arte povera. Detaljer i träverk, cotto och mursten pryder lägenheterna som dessutom alla har, med undantag för Delta, aircondition och Sat-TV. Det finns gratis internettillgång i alla lägenheter.

Läs om lägenheterna på Il Ragoncino

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Il Ragoncino

Läs personliga omdömen av Il Ragoncino som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Ragoncino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 27 omdömen från Il Ragoncino

Härligt avskilt läge i Toscanas böljande landskap

Fint boende med härlig utsikt över ett underbart landskap. Enligt barnen så var poolen bäst. Huset ligger avskilt och det fanns bara en restaurang på promenadavstånd. I huset fanns bra möjligheter för att laga egen mat, det fanns även gasolgrillar. Många sittgrupper utomhus så alla sällskap hade gott om egen plats. Det enda negativa var att personalen inte kunde någon engelska.

Läs mer

Härlig bas för en resa till Toscana

Il Ragoncino ligger härligt högt med en vacker utsikt åt alla håll.
Lägenheten hade det den skulle ha och det var rent och snyggt.
Poolen ligger högre än huset och det ger en skön bris även på mycket varma dagar.
De anställda och ägaren själv är några härliga och glada människor som omedelbart tar tag i saker om man har något problem eller någon fråga.
Det enda irritationsmomentet var att vi kom på en tidpunkt med många insekter, men det får man ju räkna med när man bor på landet.

Läs mer

Lugnt och trivsamt

Vi bodde 2 familjer i lägenheten. 4 vuxna och 4 barn, det fanns gott om plats. Superfin grillplats med gasolgrillar finns att tillgå som vi nyttjade flera kvällar. Poolen var fin och vi hade den för oss själva flera ggr då de flesta som bor här gör utflykter på dagarna. Det gjorde även vi till Volterra, havet, Forens och Pisa.

Läs mer

Härligt ställe

Härlig vistelse:
+vänlig personalsom tittade förbi 1-2 gånger/dag
+rent och fräscht
+fina omgivningar
+härlig pool

-Wi-Fi fungerade inte så bra
-air con var dyrt och kunde inte heller kyla ner lägenheten på 2-3 timmar

Sammanfattningsvis ett bra uppehåll som vi kan rekommendera

Läs mer

Lugnt och härligt ställe

Vänlig och tillmötesgående service från personalen på stället. Allt fortskred utan problem och hade vi frågor svarade man snabbt på dem. Super-service.
Lågt till taket på loftet, och en något brant trappa. I övrigt en fin lägenhet.
Fina utomhusområden.

Läs mer

Bedömning av Il Ragoncino

Mycket toskanskt?? Fin och välhållen lägenhet och ett fantastiskt läge nära stan (4 km) gångavstånd till lokal restaurang (il vallagio) med underbar mat och gott lokalt vin - mängder av det i stora glas. Det drar ner en stjärna att man inte hade någon pizzakväll med pizza från den egna stenugnen (ugnen fanns där) som utlovat i beskrivningen, och det saknades även möjlighet till frukost på stället, då här inte finns någon restaurang eller liknande. Ett underbart och lugnt ställe - kan rekommenderas.

Läs mer
 
search map