Hotell i Lajatico i Toscana

Borgo del Silenzio

Exempel på Papavero Exempel på Gelsomino Exempel på Ginepro Exempel på Papavero Exempel på Ciliegio Exempel på Papavero Exempel på Gelsomino Exempel på Gelsomino Exempel på Ciliegio Exempel på Olivo Borgo del Silenzio sett från luften Terrassen till lägenhet Papavero Vardagsrummet i lägenheten Papavero Terrassen till lägenheten Gelsomino Vardagsrum i lägenheten Gelsomino Utsikt från lägenheten Olivo Lägenhet Olivo Exempel på Gelsomino
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du och din familj kommer här att passera semestern på landet, dock mitt i Toscana, vilket ger er möjlighet att åka på många spännande utflykter inom en timmes bilfärd. Du befinner dig inte mitt i Volterras vackra centrum, men väldigt nära, i Lajatico kommun, där tenoren Andrea Bocelli håller sin årliga konsert på Tystnadens Teater ("Teatro del Silenzio" på italienska). Du har utsikt till teatern i fjärran.

Pool med vacker utsikt och barnområde

Du kommer helt klart att passera en del av din semester vid poolen, där de små har sin egen avdelning och de vuxna har gott om plats för ett dopp. På gården kan nämligen endast 5 familjer bo, och det finns gott om plats till alla. Utsikten mot landskapet är vacker, med färger som ändrar sig efter årstid. Först grönt och böljande som ett hav, sedan så gyllene som kornfälten kan vara under solen, och till sist brunt som bladen då de faller från träden på hösten. Under alla årstiden bor här fåglar, som sjunger på kors och tvärs, och kallar på sina ungar. Du kommer sällan att höra någon trafik, då det endast är de boende - och de anställd på gården - som kör hit.

Läs mer om Borgo del Silenzio

Privat terrass och grill till varje familj

Alla lägenheter är fördelad på två våningar. Du kommer inte att vara helt isolerad från omvärlden, trots att du bor ute på landet, då här finns wifi överallt (räkna inte med at kunna streama HD, men att i alla fall kunna följa med i nyheterna). Alla lägenheter råder dessutom över aircondition, kök med ugn/mikro, och egen övertäckt terrass med egen grill, trädgårdsbord och -stolar, eller bänk vid ingången. Vid infarten till egendomen finns en stor parkeringsplats med gott om plats. Och ja, en bil är nödvändig om du vill hålla semester här. Du kan hyra hela gården, d.v.s samtliga lägenheter och på så viss få privat pool.

Bo i lyxig villa

På området och tillhörande Borgo del Silenzio ligger två separat villor. Ludovica och Marina. dessa har privata pooler, en för de stora och en för de små, privat parkering och gott om utrymme. Inredningen är både snygg som komfortabel.

Villa Luduvica är på ca 300 m². Stort kök med kyl/frys, mikro, spishäll, bord och stolar, allrum, 6 sovrum och 6 badrum. Täckt uteplats med bord och stolar. Grillmöjligheter finns. Villan har egen parkering, för 5 bilar, och pool, en till de stora och en till de små gästerna.

Villa Marina är på ca 250 m². Stort kök med kyl/frys, mikro, spishäll, bord och stolar, allrum, 3 sovrum, 2 enkelrum och 1 rum med våningssäng och 5 badrum. Halvtäckt uteplats med bord och stolar. Grillmöjligheter finns. Villan har egen parkering, för 4 bilar, och pool, en till de stora och en till de små gästerna.

Passar Borgo del Silenzio till alla

Borgo del Silenzio är till poetiska själar, som gärna kör en bit för att äta på en restaurang, eller annars föredrar att laga sina egna måltider. På kort avstånd hittar du matbutiker, där du kan köpa färska råvaror som är ingredienser i din egen matkonst och kreativitet tillsammans med ett glas vin vid köket eller vid grillen. Under skolans sommarlov är det ett perfekt ställe till familjer med barn, som här kan springa fritt på gräsmattan och på markerna utan att föräldrarna ska oroa sig för trafik. Övriga perioder, alltså när skolorna är i full gång, lever Borgo del Silenzio upp till sitt namn (som betyder Tystnadens Lantställe). Då kan du här koppla av helt och hållet, och njuta av tillvaron på din terrass, med en bekväm bostad där du kan krypa in om det blir för varmt, eller börjar regna.

Alla utflyktsmöjligheter inom kort avstånd säkrar dig och dina medresenärer att ni också kan bota er nyfikenhet och uppleva mer än fågelsång och områdets pittoreska landskap.

Läs om rummen på Borgo del Silenzio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Borgo del Silenzio

Läs personliga omdömen av Borgo del Silenzio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo del Silenzio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Borgo del Silenzio

Härligt avslappnat ställe

Stället ligger lite öde - cirka 5 km från den lilla byn Lajatico, men i gengäld så är det otroligt vackert och lugnt, så man glömmer att man inte bor vid en by med möjlighet för b la shopping. Vi handlade i byn La Rosa, där fanns det ett stort supermarket och även fast vi hade planerat att laga mycket av maten själva, valde vi att ända att åka runt och prova de små lokala restaurangerna - det var väldigt bra priser. Vi kan rekommendera detta ställe och det är absolut värt ett besök - här kan man totalt slappna av. Poolen var härlig och det var både solstolar och parasoller runtom till alla gäster.

Läs mer

Härlig semester

Borgo del Silenzio är ett härligt ställe att spendera sin semester på. Rent och fräscht samt lugnt och fridfullt

Läs mer

Fantastiskt

Borgo del Silenzio är helt fantastiskt. Fint och nybyggt samt att det ligger mitt i det Toscana vi alla drömmer om att få uppleva. Vi hade en jättefin lägenhet och det var både tvättmaskin och diskmaskin. Samt att det var rent och fint överallt på stället och värden var trevlig. Vi kan inte italienska och ägeren kunde bara italienska, men det gick jättebra att kommunicera i alla fall. Vår kontaktperson till stället talde däremot bra engelska, så vi kunde vända oss till henne. Vi kan varmt rekommendera detta ställe

Läs mer

Super läckert och idylliskt ställe

Läs mer

Bedömning av Borgo del Silenzio

Läs mer
 
search map