Hotell i Lajatico i Toscana

Borgo del Silenzio

Borgo del Silenzio sett från luften Terrassen till lägenhet Papavero Vardagsrummet i lägenheten Papavero Terrassen till lägenheten Gelsomino Vardagsrum i lägenheten Gelsomino Utsikt från lägenheten Olivo Lägenhet Olivo Borgo del Silenzio - planritning markplan Borgo del Silenzio - planritning andra våningen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du och din familj kommer här att passera semestern på landet, dock mitt i Toscana, vilket ger er möjlighet att åka på många spännande utflykter inom en timmes bilfärd. Du befinner dig inte mitt i Volterras vackra centrum, men väldigt nära, i Lajatico kommun, där tenoren Andrea Bocelli håller sin årliga konsert på Tystnadens Teater ("Teatro del Silenzio" på italienska). Du har utsikt till teatern i fjärran.

Pool med vacker utsikt och barnområde

Du kommer helt klart att passera en del av din semester vid poolen, där de små har sin egen avdelning och de vuxna har gott om plats för ett dopp. På gården kan nämligen endast 5 familjer bo, och det finns gott om plats till alla. Utsikten mot landskapet är vacker, med färger som ändrar sig efter årstid. Först grönt och böljande som ett hav, sedan så gyllene som kornfälten kan vara under solen, och till sist brunt som bladen då de faller från träden på hösten. Under alla årstiden bor här fåglar, som sjunger på kors och tvärs, och kallar på sina ungar. Du kommer sällan att höra någon trafik, då det endast är de boende - och de anställd på gården - som kör hit.

Läs mer om Borgo del Silenzio

Privat terrass och grill till varje familj

Alla lägenheter är fördelad på två våningar. Du kommer inte att vara helt isolerad från omvärlden, trots att du bor ute på landet, då här finns wifi överallt (räkna inte med at kunna streama HD, men att i alla fall kunna följa med i nyheterna). Alla lägenheter råder dessutom över aircondition, kök med ugn/mikro, och egen övertäckt terrass med egen grill, trädgårdsbord och -stolar, eller bänk vid ingången. Vid infarten till egendomen finns en stor parkeringsplats med gott om plats. Och ja, en bil är nödvändig om du vill hålla semester här.

Passar Borgo del Silenzio till alla

Borgo del Silenzio är till poetiska själar, som gärna kör en bit för att äta på en restaurang, eller annars föredrar att laga sina egna måltider. På kort avstånd hittar du matbutiker, där du kan köpa färska råvaror som är ingredienser i din egen matkonst och kreativitet tillsammans med ett glas vin vid köket eller vid grillen. Under skolans sommarlov är det ett perfekt ställe till familjer med barn, som här kan springa fritt på gräsmattan och på markerna utan att föräldrarna ska oroa sig för trafik. Övriga perioder, alltså när skolorna är i full gång, lever Borgo del Silenzio upp till sitt namn (som betyder Tystnadens Lantställe). Då kan du här koppla av helt och hållet, och njuta av tillvaron på din terrass, med en bekväm bostad där du kan krypa in om det blir för varmt, eller börjar regna.

Alla utflyktsmöjligheter inom kort avstånd säkrar dig och dina medresenärer att ni också kan bota er nyfikenhet och uppleva mer än fågelsång och områdets pittoreska landskap.

Rummen på Borgo del Silenzio

Tvårumslägenhet Olivo med 2/4 sovplatser (m. privat terrass)

Lägenheten Olivo är fördelad på två plan. På markplan finns ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa. Från vardagsrummet har du utgång till lägenhetens privata terrass med grill, matbord och två bänkar. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och wifi.

Trerumslägenhet Ginepro med 2/5 sovplatser (m. privat terrass)

Lägenheten Ginepro är fördelad på två plan. På markplan finns ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa samt ett badrum med toalett och dusch. Från vardagsrummet har du utgång till lägenhetens privata terrass med grill, matbord och två bänkar. En trappa leder upp till andra våningen där det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och wifi.

Trerumslägenhet Papavero med 4/6 sovplatser (m. privat terrass)

Framför ingången ligger lägenhetens privata terrass med grill, matplats och två bänkar. Lägenheten Papavero är fördelad på två plan. På markplan finns ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa. På andra våningen där det finns två sovrum med dubbelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och wifi.

Trerumslägenhet Gelsomino med 4/6 sovplatser (m. privat terrass)

Lägenheten Gelsomino är fördelad på två plan. På markplan finns ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa. Från vardagsrummet har du utgång till lägenhetens privata terrass med grill, matbord och två bänkar. En trappa leder upp till andra våningen där det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och wifi.

Trerumslägenhet Ciligio med 4/6 sovplatser (m. privat terrass)

Lägenheten Ciligio är fördelad på två plan och är cirka 85 m². På markplan finns ett kök med en suite vardagsrum där det finns två sovplatser i en bäddsoffa. Från vardagsrummet har du utgång till lägenhetens privata terrass med grill, matbord och två bänkar. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsängar och enkelsäng. Lägenheten har dessutom två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och wifi.

Hela gården m. privat pool

Du kan hyra hela gården med din familj eller dina vänner. I detta fall är poolen er till exklusivt användande, och gemensamma regler om samvaro under semestern, är baserat på era beslut. Vad gäller måltiderna, kan ni själva bestämma om ni vill laga maten i de fem olika köken i lägenheterna, eller om ni vill att det kommer tjänstefolk som med sina recept lagar mat och dukar upp borden till er, efter era önskemål. En blandning av båda lösningar är också möjligt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map