Agriturismo i Lajatico i Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Pris från per pers.
Lägenhet Girasole Lägenhet Margherita Lägenhet Mimosa Lägenhet Rosa Lägenhet Violetta
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Azienda Agricola Bellavista ligger i utkanten av byn Lajatico där man finner inköpsmöjligheter och caféer. Utsikten från gården är fin och både barn och vuxna kan svalka sig i den sköna poolen.

Gångavstånd från Lajatico stad

På Azienda Agricola Bellavista har man den stora fördelen att bo på gångavstånd från staden och samtidigt njuta av det toscanska landskapet, då huset ligger på en backe med flott utsikt över kullarna och mot det sköna Volterra. Det är en fin och välskött gård, som vi rekommenderar till familjer som här får allt de kan önska sig. Närmaste restaurang finns några få hundra meter från gården och där serveras det traditionella rätter.

Läs mer om Azienda Agricola Bellavista

Gemensamma faciliteter samt pool

Här finns parkeringsplats, pool för vuxna samt barnpool, en stor trädgård med olivträd och grillområde. Gårdens två hus är indelade i 5 rymliga och komfortabla lägenheter. Det finns dessutom gemensam tvättmaskin som gästerna kan använda mot betalning.

Uteområde med fin utsikt

Lägenheterna är alla utrustade med satellit-TV. Lägenheten Girasole i det lilla huset har egen terrass med trädgårdsmöbler utanför dörren. De fyra andra lägenheter som ligger i huvudbyggnaden har tillgång till gemensam trädgård med fyra bord och tillhörande stolar, alltså ett bord per lägenhet. Härifrån har man även utsikt över dalen. De två lägenheter som ligger på andra och tredje våningen har dessutom en fin loggia-område med utsikt över dalen, som är åtskillt från uppehållsrummet via en glasdörr.

L√§genheterna på Azienda Agricola Bellavista

Tvårumslägenhet Rosa med 4 sovplatser (första våningen)

Ligger på första våningen och är cirka 50 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa. sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Violetta med 4 sovplatser (första våningen)

Ligger på första våningen och är cirka 50 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Mimosa med 6 sovplatser

Ligger på tredje våningen och är cirka 70 m². Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och loggia med glasdörr, kök, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Margherita med 6 sovplatser (andra våningen)

Ligger på andra våningen och är cirka 70 m². Den består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och loggia med glasdörr, kök, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Girasole med 7 sovplatser (hus i två plan)

Är ett litet hus fördelat på två våningar som är cirka 80 m². Det ligger på terasserna över poolen och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt utdragbar säng, två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Huset har även tillgång till två terrasser utanför dörren.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Populärt i Toscana

search map