Omdömen från Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio

 
Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio är inte tillgänglig i dagsläget
Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lajatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio

Läs personliga omdömen av Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Camilla med sällskap från Träslövsläge i Sverige bodde på Andrea Bocelli konsert på Teatro del Silenzio i Lajatico från den 25. till den 25. juli 2010.

Tack för ert mail och er goda service! Vår semestervecka i Toscana en var mycket behaglig upplevelse med bra boende, Il Ragoncino och konserten med Andrea Boccelli på Teatro del Silenzio i Lajatico!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map