Agriturismo i Impruneta i Toscana

Villa Torre Rossa

 
Villa Torre Rossa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Torre Rossa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Impruneta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Torre Rossa betyder rött torn på italienska och när du närmar dig det stora gårdskomplexet nära Impruneta lite utanför Florens behöver du inte tvivla om vart du ska någonstans, för det stora röda tornet syns långvägar.
Omkring tornet (som härstammar från 1200- talet) blev det byggt på 1600- talet en stor villa med många tillhörande byggnader.

I dag är det inte mycket kvar av den stora lantbruksproduktionen men olivolja produceras fortfarande i stort omfång med egna oliver från de 20 hektar land som tillhör villan. Kort från villan och gårdsbyggnaderna finns en ståtlig byggnad från början av 1900- talet och det är här man har inrett fem fina lägenheter, man delar på en pool och inte minst en imponerande utsikt över dalen till Florens.

Läs mer om Villa Torre Rossa

Vid huset finns det privat parkeringsplats för gästerna och då bussen stannar några få hundra meter härifrån är det möjligt att ta sig till Florens utan bil. Alla lägenheter har en egen plats med bord och stolar i trädgården, var det också är möjligt att grilla. Två av lägenheterna har till och med en helt egen trädgård med direkt utgång från uppehållsrummet.

Lägenheterna på Villa Torre Rossa

Tvårumslägenhet Donatello med 2 sovplatser

Är 46 m² stor och ligger på andra våningen. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, flatscreen-tv, strykjärn (och strykbräda), hårtork, microvågsugn samt en privat terrass i trädgården med bord och stolar. Lägenheten kan hyras ihop med Botticelli så man får en fyrumslägenhet med sex sovplatser och två badrum.

Tvårumslägenhet Leonardo med 2/4 sovplatser

Är 50 m² stor och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och loft med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng (och utsikt över Florens) samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, flatscreen TV, strykjärn (och strykbräda), hårfön och har en privat plats med bord och stolar i trädgården.

Trerumslägenhet Botticelli med 4 sovplatser

Är 52 m² stor och ligger på andra våningen. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en person, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, flatscreen-tv, strykjärn (och strykbräda), hårtork, microvågsugn. Från uppehållsrummet finns tillgång till en privat terrass i trädgården med bord och stolar. Lägenheten kan hyras ihop med Donatello så man får en fyrumslägenhet med sex sovplatser och två badrum.

Trerumslägenhet Brunelleschi med 4 sovplatser

Är 52 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng (och utsikt över Florens) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, TV, strykjärn (-strykbräda), hårfön och har en privat plats med bord och stolar i trädgården.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser Michelangelo

Är 84 m² stor och ligger på bottenvåningen. Den har utgång från uppehållsrummet till en privat trädgård med bord och stolar. Lägenheten har kök, ett stort uppehållsrum med två bäddsoffor till en person vardera, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, diskmaskin, TV, strykjärn (och strykbräda) och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map