Omdömen från Villa Torresassa

 
Villa Torresassa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Torresassa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Torresassa

Läs personliga omdömen av Villa Torresassa som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Torresassa. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk vistelse i Villa Torresassa

Ett superfint och charmerande hus. Fyra supersovrum, alla med egna badrum, 2 uppe, 2 nere. Luftkonditionering i alla sovrum. Ett stort vardagsrum i samband med köket. Vi spenderade lata dagar vid poolen varje dag, det kom personal som städade poolen varje kväll så den var alltid ren. Alla måltider åt vi på terrassen som har en fantastisk utsikt över Toscana. Byn långt i fjärran uppe på ett berg är Volterra. Observera att det går en högspänningsmast 200 från huset som man ser från ena hållet, men det var inte irriterande tyckte vi. Men, det syns inte på någon av bilderna av huset. Han som ansvarar för huset är mycket trevlig och tillmötesgående. Man har allt man behöver där. Rekommenderas absolut!

Rekommendationer till andra gäster

Det finns 2 charmerande restauranger i byn Iano. Det är 2-3 minuters promenad dit. Den ena med utsikt över Toscana, verkligen charmerande. Rekommenderas varmt. Dessutom finns det en liten butik som har det mest nödvändiga, men behöver man en större supermarknad så finns det en Coop i Montaione.
Vägarna runt omkring är extremt kurviga så står det 20 km kan man räkna med 30 min. Det tar längre tid att väntat att köra. Vi var i San Gimignano en dag och det var en charmig stad, men jag skulle hellre åka till Volterra nästa gång. Den är större och verkligen vacker.

Villa Torresassa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Torresassa
Villa med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Torresassa

Man brukar säga att bilder ljuger, och det gör de också här - Villa Torresassa är långt bättre i verkligheten! Ett idealt paradis för 8 personer. Och fantastiska Cinzia gjorde allt hon kunde för att vi skulle ha det bra och inte sakna något. Därutöver är Iano en trevlig liten stad med bra restauranger och en liten minimarknad där man kan hitta allt som behövs. Och så läget i hjärtat av Toscana...
Vi säger som i reklamen, det är bara att åka!

Villa Torresassa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Torresassa
Villa med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map