Villa i Iano i Toscana

Villa Torresassa

 
Villa Torresassa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Torresassa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Toscana kan man det här med att förena gammalt med nytt. Hur de förmår att inreda gamla hus på med respekt, samtidigt som de tillför nutidens höga krav till komfort, inger respekt. På samma vis förstår de hur man bygger helt nytt från grunden så att man vid första ögonkastet tror att det är gammalt. Ett sådan ställe är Villa Torresassa.

Din egen pool

Villa Torresassa är nämligen inte alls gammalt, utan byggt i modern tid. Villan ligger lite för sig självt, som en del av lantstället La Vecchia Sassa, som redan i flera år erbjudit våra kunder smakfulla semesterlägenheter med gemensam pool. Med Villa Torresassa får kvaliteten ett extra lyft då du här får både egen terrass, eget hus och inte minst privat pool precis nedanför huset.

Läs mer om Villa Torresassa

Livet i det fria

Men vi ska nu heller inte glömma terrassen, för den är riktigt fin. Den är stor, fint inhägnad med smakfullt staket och så har den en praktfull utsikt. Den ligger på markplan, i förbindelse med vardagsrummet, så du når den enkelt från köket. Hela huset är dessutom omgivet av en privat trädgård.

Inget att peka på när det gäller komforten

Villa Torresassa är till de kräsna, som inte vill kompromissa med något på semesterdagarna. Här finns verkligen allt du kan tänkas önska för en avkopplande semester. Självklart finns här aircondition och Wi-Fi samt faciliteter som tvättmaskin och diskmaskin.

Villorna på Villa Torresassa

Villa med 12 sovplatser (med privat pool)

Villa Torresassa är ca. 270 m² och fördelad på två plan. På första plan finns ett rymligt vardagsrum och matsal sitter ihop med det stora välutrustade köket (5 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, kaffemaskin osv.). Här finns också två sovrum var och ett med ett eget badrum med toalett och dusch. På andra plan finns det ytterligare två sovrum, också dessa med egna badrum med toalett och dusch. Om ni är fler än åtta personer finns det ytterligare två rum med privat badrum på bottenplan. Tillgång till dessa rum sker via en trappa från vardagsrummet. Då huset ligger på en brant sluttning har dessa båda rum direkt utgång till terrass med solstolar, varifrån du har utsikt över landskapet samt La Vecchia Sassas pool (villans pool ligger på andra sidan av huset). Notera att rummen på undervåningen endast är tillgängliga när huset uthyres till 9-12 personer.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Torresassa

Läs personliga omdömen av Villa Torresassa som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Torresassa. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa Torresassa

Fantastisk vistelse i Villa Torresassa

Ett superfint och charmerande hus. Fyra supersovrum, alla med egna badrum, 2 uppe, 2 nere. Luftkonditionering i alla sovrum. Ett stort vardagsrum i samband med köket. Vi spenderade lata dagar vid poolen varje dag, det kom personal som städade poolen varje kväll så den var alltid ren. Alla måltider åt vi på terrassen som har en fantastisk utsikt över Toscana. Byn långt i fjärran uppe på ett berg är Volterra. Observera att det går en högspänningsmast 200 från huset som man ser från ena hållet, men det var inte irriterande tyckte vi. Men, det syns inte på någon av bilderna av huset. Han som ansvarar för huset är mycket trevlig och tillmötesgående. Man har allt man behöver där. Rekommenderas absolut!

Läs mer

Bedömning av Villa Torresassa

Man brukar säga att bilder ljuger, och det gör de också här - Villa Torresassa är långt bättre i verkligheten! Ett idealt paradis för 8 personer. Och fantastiska Cinzia gjorde allt hon kunde för att vi skulle ha det bra och inte sakna något. Därutöver är Iano en trevlig liten stad med bra restauranger och en liten minimarknad där man kan hitta allt som behövs. Och så läget i hjärtat av Toscana...
Vi säger som i reklamen, det är bara att åka!

Läs mer
 
search map