Villa i Iano i Toscana

Villa Torresassa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I Toscana kan man det här med att förena gammalt och nytt. Det sett de förmår att inreda gamla hus på med respekt, samtidigt som man tillför nutidens högra krav till komfort ger respekt. På samma vis förstår man hur man bygger helt nytt från grunden så att man vid första ögonkastet tror att det är gammalt. En sådan villa är Villa Torresassa.

Din egen pool

Villa Torresassa är inte alls gammal, men byggd i modern tid. Villan ligger för sig själv som en del av lantstället La Vecchia Sassa som genom åren erbjudit våra kunder smakfulla semesterlägenheter med gemensam pool. Med Villa Torresassa får kvaliteten ett extra lyft då du får både egen terrass, eget hus och inte minst privat pool precis nedanför huset.

Läs mer om Villa Torresassa

Livet i det fria

Men vi ska nu heller inte glömma terrassen som är riktigt fin. Den är stor, fint inhägnad med smakfullt staket och så har den en praktfull utsikt. Den ligger på markplan i förbindelse med vardagsrummet så man lätt kommer ut från köket. Hela huset är dessutom omgivet av en privat trädgård.

Inte ett finger att sätta på komforten

Villa Torresassa är för de kräsna, som inte önskar kompromissa under de förhållandevis få semesterdagarna om året. Här finns verkligen allt vad du kan önska till en avkopplande semester. Självklart även aircondition. Av andra viktiga faciliteter kan vi nämna wi-fi, tvättmaskin och diskmaskin.

Villa med 8/12 sovplatser
- Villa Torresassa mäter ca. 270 m² och är fördelad på två våningsplan. På första våningen finner du rymligt vardagsrum i form av uppehållsrum och matsal som hör samman med det stora välutrustade koket (5 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, kaffemaskin osv.). Här finns också två sovrum, varje med eget badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det ytterligare två sovrum, också dessa med egna badrum med toalett och dusch.
Ifall ni är fler än åtta personer som reser tillsammans finns det ytterligare två rum med privat badrum på undervåningen. Tillgång till dessa rum sker via en trappa från uppehållsrummet. Då huset ligger på en brant sluttning har båda rummen på undervåningen direkt utgång till terrass med solstolar, varifrån man har utsikt över landskapet samt La Vecchia Sassas pool (villans pool ligger på andra sidan av huset). Notera att rummen på undervåningen endast är tillgängliga när huset uthyres till 9-12 personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map