Omdömen från La Vecchia Sassa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Vecchia Sassa

Läs personliga omdömen av La Vecchia Sassa som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Vecchia Sassa. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vackert belägen oas

Lagom lite område med utrymmen så man inte ideligen krockar med andra. Bra pool och trevlig personal.

Iano som semester-destination

Missa inte krogen Antico Borgo!

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

La Vecchia Sassa är en fantastisk resort

La Vecchia Sassa är en helt fantastisk resort, trevlig och ren med ett jättefint poolområde och en härlig utsikt.

Iano som semester-destination

Bra läge till utflykter i området i norra Toscana
Iano har en liten affär och två restauranger som man kan gå till, väldigt bekvämt speciellt när man har smakat på både chianti vin och grappa.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Inte dåligt

Riktigt härlig semester. De bilder som In-Italia visar stämmer helt överens med hur det är. En härlig liten stad som innehåller allt man behöver till en härlig semester.

Iano som semester-destination

De två lokala restaurangerna är helt i topp!

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe

Vi tillbringade en vecka på detta fantastiska ställe. Det hade en fantastiskt läge i den lilla byn Iano, med mycket charm och trevligt bemötande av personalen. Inget var omöjligt utan de sökte alltid lösningar utan besvär.
Kan mycket väl tänka oss att åka tillbaka till denna pärla.
Lägenheten var stor och passade oss fem vuxna utmärkt. Den stora takaltanen var ett utmärkt tillhåll för frukost lunch och middag.

Iano som semester-destination

Byn ligger alldeles utmärkt med närhet till Pisa, Siena, Florens och andra sevärdheter.
Byn har två restauranger för den som inte alltid orkar laga maten hemma.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Fyrarumslägenheten Belvedere med 6 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn

FANTASTISKT STÄLLE

Helt genom en super-upplevelse, såväl med resebyrån, resan samt stället. Kommer gärna en annan gång!
Superrara värdar, och likaså invånarna i området.

Iano som semester-destination

Vägbeskrivningen från resebyrån är inte så bra. Rekommenderar att ta karta eller helst GPS med. De nätförbindelsen i Italien kan vara en utmaning, rekommenderas gammeldags GPS på satellit.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Trerumslägenhet Etrusco med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Det äkta Toscana

Läckra lägenheter i mycket liten stad, dock med restauranger och minimarknad. Man bor med de lokala. Det kan vara för stilla. Bra pool.

Iano som semester-destination

Man ska ha bil. Montaione är en trevlig, större stad som ligger 8 km bort, där det finns flera möjligheter. Volterra och San Gimignano ligger runt hörnet.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Fyrarumslägenheten Belvedere med 6 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Vi hade en härlig vecka på La Vecchia Sassa. Läget är på alla sätt och vis fantastiskt! Härlig utsikt och själva stället är mycket välskött och snyggt. Det är ett stort plus att man bara ska gå 150 meter för att komma till en butik, hämta take-away, eller gå ut och äta.
Om man vill cykla, är området också fantastiskt.

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och avslappnande

Läcker lägenhet - bra terrass - fint och välskött ställe - lite körning till de centrala städerna i Chianti, men också trevliga städer i närheten...

Iano som semester-destination

Google har felaktigt stavat bygden Lamo - den heter Iano (alltså med "i") - annars gör GPS:en fel.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Trerumslägenhet Etrusco med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

La Vecchia Sassa

La Vecchia Sassa är som utgångspunkt ett bra ställe att bo på i Toscana. Värdarna är mycket flinka, utsikten från terrassen är vacker och poolen ligger i trädgården framför huset. Vi tyckte dock det var svårt att hitta ett ställe att handla in för, inom ett rimligt avstånd. De två platser som rekommenderades hade båda ringa utbud, och i Iano finns endast en mindre köpman som har ett dåligt utbud (kasst bröd).

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Trerumslägenheten Limonaia med 4 sovplatser

Saknade lite extra servis och köksutrustning.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe i en liten mysig landsby

Vi var en strofamilj på 6 som tillbringade en vecka på La Vecchia Sassa, vi bodde i Belvedere med 3 sovrum och 3 badrum. Mysigt att huset låg inne i landsbyn. Vi åt på den ena restaurangen flera gånger, god mat. Perfekt med affär uppför gatan. Poolen var helt OK och det fanns nog med solstolar. Det enda vi reagerade på var att det var lite info om var vi skulle slänga sopor, och vi fick betala för byte av handdukar under veckan. Stället stämde överens med beskrivelsen som In-Italia har på sin hemsida och allt fick utan problem som vanligt när vi bokar genom In-Italia. Vi gjorde utflykter till San Gimignano, Volterra, Siena och Florens. Allt inom behagligt avstånd från Iano.

Iano som semester-destination

Fin utgångspunkt för turer i Toscana. Kan rekommendera Siena och Florens.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Fyrarumslägenheten Belvedere med 6 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Lite ostabilt nät.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Hotel Regina

Bagni di Lucca

Caselsa

Certaldo

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map