Omdömen från La Vecchia Sassa

 
La Vecchia Sassa är inte tillgänglig i dagsläget
La Vecchia Sassa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Vecchia Sassa

Läs personliga omdömen av La Vecchia Sassa som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Vecchia Sassa. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Vecchia Sassa

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Huset Raffaello med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Very good

We are very satisfied with our visit. The service, the location, nearby restaurants and the view. THE VIEW!

Iano som semester-destination

We also visited Volterra and took the car down to the sea. Be aware that the GPS can suggest very small roads.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Vackert!

Vi var på plats i början av Maj.
När vi kom fram blev vi uppgraderad till en lite större lägenhet, främst för att ljuset var bättre i den under denna period berättade värden som var exktremt varm och snäll. La Vecchia Sassa var jätte vackert och vyn från terrassen är helt underbar.
Byn är liten och trevlig med 2 jätte bra restauranger med trevlig personal som vi bytte mellan för att äta middagar.

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av La Vecchia Sassa

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Trerumslägenhet Etrusco med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Vecchia Sassa

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Trerumslägenheten Orciaia med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Vecchia Sassa

Iano som semester-destination

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Trerumslägenheten Orciaia med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Vackert belägen oas

Lagom lite område med utrymmen så man inte ideligen krockar med andra. Bra pool och trevlig personal.

Iano som semester-destination

Missa inte krogen Antico Borgo!

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

La Vecchia Sassa är en fantastisk resort

La Vecchia Sassa är en helt fantastisk resort, trevlig och ren med ett jättefint poolområde och en härlig utsikt.

Iano som semester-destination

Bra läge till utflykter i området i norra Toscana
Iano har en liten affär och två restauranger som man kan gå till, väldigt bekvämt speciellt när man har smakat på både chianti vin och grappa.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Inte dåligt

Riktigt härlig semester. De bilder som In-Italia visar stämmer helt överens med hur det är. En härlig liten stad som innehåller allt man behöver till en härlig semester.

Iano som semester-destination

De två lokala restaurangerna är helt i topp!

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Tvårumslägenheten Convivio med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe

Vi tillbringade en vecka på detta fantastiska ställe. Det hade en fantastiskt läge i den lilla byn Iano, med mycket charm och trevligt bemötande av personalen. Inget var omöjligt utan de sökte alltid lösningar utan besvär.
Kan mycket väl tänka oss att åka tillbaka till denna pärla.
Lägenheten var stor och passade oss fem vuxna utmärkt. Den stora takaltanen var ett utmärkt tillhåll för frukost lunch och middag.

Iano som semester-destination

Byn ligger alldeles utmärkt med närhet till Pisa, Siena, Florens och andra sevärdheter.
Byn har två restauranger för den som inte alltid orkar laga maten hemma.

La Vecchia Sassa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vecchia Sassa
Fyrarumslägenheten Belvedere med 6 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map