Agriturismo i Iano i Toscana

La Vecchia Sassa

 
La Vecchia Sassa är inte tillgänglig i dagsläget
La Vecchia Sassa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Iano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är verkligen upplagt för alla tiders semester på denna gamla och ytterst stämningsfulla gård med bekväma lägenheter och inredning som är så typisk för regionen. Här finns det mesta du behöver för att din semester i Toscana ska bli till en oförglömlig upplevelse. Ett extra plus är att du snabbt kan promenera bort till byns restaurang och bar.

Härliga vyer, skön pool och bra restaurang runt hörnet


Iano är en pittoresk liten by uppe på en höjd och det är här, eller rättare sagt strax utanför, vi hittar omtyckta La Vecchia Sassa. Gården är liten, med endast åtta lägenheter, och passar dig som vill ha lugn och ro under semestern. Lägenheterna i sin tur ligger utspridda i olika byggnader, och en av dem ligger faktiskt innanför Iano's bygräns trots att det inte är längre än 80 meter till gårdens "huvudbyggnad".

La Vecchia Sassa's placering gör att du har promenadavstånd till byns restaurang/pizzeria Antico Borgo, bar och minimarket. Både praktiskt och bekvämt oavsett om du vill kocka själv eller slå dig ner och bli serverad den ena lokala specialiteten efter den andra, tillsammans med en flaska gott vin från trakten. För fler restauranger kan du bege dig till Montaione som ligger endast 10 km bort och letar du efter en större mataffär har du Castelfiorentino ca 18 km bort.

Läs mer om La Vecchia Sassa

Stanna hemma och njut eller gå på upptäcksfärd


Utsikten, ja den är svårslagen, och vad kan då vara bättre än att få "stanna hemma" och slappa en dag under solens strålar vid den sköna utomhuspoolen (havsvatten system). Här kan du inta ryggläge i en av de solstolar som står utplacerade eller slå dig till ro under parasollet med en bra bok i handen eller något svalkande att dricka samtidigt som du njuter av den härliga utsikten över det intilliggande landskapet.

När det blivit dags för lite utflykter kan du knappt bo mer strategiskt. Du har lika långt till tre av Toscanas mest omtyckta städer nämligen Pisa, Florens och Siena som du når, alla tre, på ca en timme med bil (beroende på trafiken förstås). Detta innebär att du får ditt lystmäte stillat både vad gäller kultur som shopping och ännu mer kultur får du i de två helt bedårande byarna San Gimignano och Volterra som ligger ca 30 min bort med bil.

På närmre håll kan du ta sköna promenader, spela golf ca 5 km bort på en 18-håls golfbana i Castelfalfi eller se omgivningarna från hästryggen då La Vecchia Sassa har ett avtal med den närliggande ridskolan Il Fregione.

Fina lägenheter med egen uteplats


Lägenheternas kvalitet är bra och de är rymliga möblerade med stilfulla antika möbler. De har alla diskmaskin, Sat-TV, kaffemaskin och mycket mer, och det bästa av allt: de har alla en privat terrass med bord, stolar och parasoll.

Läs om lägenheterna på La Vecchia Sassa

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map