Semesterbostad i Guardistallo i Toscana

Il Borgo Centro Vacanze

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta trevliga familjeställe passar dig som önskar bo på landet, och ändå ha nära till Toscanas härliga kust och stränder. Ett perfekt läge där du är omgiven av vackra gröna kullar och har lagom köravstånd till mysiga små byar som Guardistallo och kuststäder som Cecina. En plats där en behaglig och skön atmosfär råder, långt borta från vardagens stress och måsten.

Ta turen över kullarna

Ut till kusten vid Cecina Mare och Rosignanos vita berömda stränder tar det ca 10 min med bil (11 km) och lägger du på fem eller tio minuter når du ännu fler stränder, så du har goda chanser att variera dina sol- och badstunder. Och på lika lång tid når du även medeltida byar som Montescudaio, Casale Marittimo och Querceto. Den charmiga lilla byn Guardistallo, som ligger uppe på en höjd, har du endast 3,8 km bort. I Guardistallo finns det bar, mataffär, tobaksaffär och trevliga restauranger med god mat. Även kändisar som Volterra (31 km), San Gimignano (63 km) och Pisa (66 km) når du inom lagom dagsetapper.

Läs mer om Il Borgo Centro Vacanze

Eco-turism för din skull

Grundaren och ägaren Amorese Mauro född i Milano och som sedermera flyttade till Guardistallo är en livsnjutare där landskap, människor och livskvaliteter står i fokus. Hans dröm och längtan resulterade i Il Borgo Centro Vacanze, där han med eco-vänliga lösningar själv producerar elektriciteten, renar det egna vattnet och låter den toskanska solen stå för uppvärmningen. Allt för att du som gäst ska kunna få en hälsosammare semester!
Du bor på en parkliknande tomt omgiven av 15 hektar grönska, och när Mauro byggde detta semesterställe var han noga med att bevara naturen och omgivningen så intakt som möjligt. Vilket i sin tur resulterar i en harmonisk vistelse där du kan njuta av olivträd, ekar, pinjeträd, diverse blommor och växter. Även landskapet runt dig med sina gröna kullar och olivlundar bidrar till den sköna lantliga känslan. Så ingen TV finns i lägenheterna utan här är det andra sysselsättningar som gäller. Men du har tillgång till fri Wi-Fi på utsatt plats, när längtan efter sociala medier blir påtaglig.

Du har en uppsjö av valmöjligheter

För dig som uppskattar härliga promenader eller joggingturer finns en 3 km lång stig inne i ”parken” och området du befinner dig är mycket lämpligt för dig som tycker om att cykla, rida och ”trekka”. En lekplats finns till de minsta och du kan bl a spela volleyboll och pingis. De tre härliga utomhuspoolerna, varav en är separat barnpool, är kanske de mest uppskattade, speciellt av de yngsta gästerna som kan spendera timmar under vattenytan.

Skulle barnen behöva ”leka av sig” ännu mer, kan du ta dem till vattenparken i Cecina Mare, akvariet i Livorno (45 km), nöjesparken Cavallino Matto (25 km), äventyrsparken The Suspended Garden i Riparbella (12 km), bara för att nämna något av allt kul ni kan hitta på. Hör med receptionen så hjälper de dig med goda tips och råd.

Du har alla bekvämligheter och lite därtill

Även om du har nära till de omkringliggande byarna kan det ibland vara skönt att inte behöva ta bilen när det är dags att stoppa något i magen. Du bor i lägenhet och kan både snabbt och lätt själv kocka ihop något gott till lunch och middag, men skulle du en kväll känna för att bli serverad går detta utmärkt. Här finns nämligen en L’Osteria del Borgo som serverar traditionella toskanska specialiteter, både från kusten som inlandet ackompanjerat med goda lokala viner. Längtar du eller barnen efter en smarrig italiensk pizza går detta också bra. När det kommer till frukosten kan du i baren beställa bröd, mjölk och färska ägg.
Bekvämligheter som reception, bar, pizzeria, restaurang, tvätteri, internetpoint, litet gym, pooler, volleyboll, boule, pingis, liten matbutik och mycket mera bidrar till att Il Borgo Centro Vacanze är ett bra och omtyckt familjeställe.

Enkelt inredda lägenheter

Här finns totalt 70 lägenheter. Husen är byggda i tufsten och är därför svala och sköna och p.g.a detta finns inte aircondition. Lägenheterna är enkelt inredda och en aning slitna men komfortabla. De har varken telefon eller TV. Vill du följa med i vad som sker i världen så finns en TV vid baren.

Egen terrass

På Villaggio Il Borgo består av en del semesterbostäder samt ett campingområde utspridda över en areal på 15 hektar. In-Italia förmedlar uteslutande semesterbostäderna som alla har egen terrass med utsikt antingen över sluttningarna eller över havet. Varje hus består av 2-4 lägenheter som alla ligger på första våningen. Alla kan använda sig av det gemensamma grillområdet med bord och stolar nere vid skogen. Det finns parkeringplatser runt omkring lägenheterna. De lägenheter som ligger längst från receptionen och poolen har ca. 800 meter till dem. Nivåskillnader gör att detta ställe inte passar gångbesvärade.

Läs om l√§genheterna på Il Borgo Centro Vacanze

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map