Agriturismo i Guardistallo i Toscana

Villa Elena

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Familjevänliga Villa Elena är en vacker, gammal herrskapsvilla som ligger nära den toskanska kusten i lugna omgivningar, strax i utkanten av Guardistallo. Förr var villan bostad för en adlig familj, idag renoverad och noga ombyggd till rymliga lägenheter, utan att det har ändrats på villans uttryck och ursprungliga, eleganta stil.

Mitt i landsby nära badland och nöjespark

Villan ligger med promenadavstånd till den mysiga lilla staden Guardistallo där du hittar det mesta du behöver samt ett urval av restauranger och caféer. På Villa Elena kan du kombinera det autentiska, vackra Toscana med en familjär atmosfär, avslappning, sport och kultur - fråga bara i receptionen och de kommer att berätta om möjligheterna i området. Och för barnen kan vi nämna att det finns både badland och nöjespark i överkomligt avstånd härifrån.

Läs mer om Villa Elena

Fina faciliteter fulländar semestern

I den vackra, ståtliga huvudbyggnaden hittar du en reception med info och internetpoint. Här finns även ett läsrum med tillhörande bibliotek där du kan hitta böcker på hyllorna, även på andra språk än italienska. Lägenheterna ligger såväl i huvudbyggnaden som i en separat byggnad på tomten. Till Villa Elena hör en parkliknande tomt där du hittar grill-områden, lekplats, boccia-bana, bordtennis samt basket och volleybana. Här finns givetvis även en pool på 14 x 7 meter och ett djup som går från 80 cm till 3 meter, en rund barnbassäng med en diameter på 3 meter och ett djup på 70 cm och för de som önskar värme, en solterrass med parasoll och solstolar varifrån man kan njuta av utsikten över kullarna och havet i horisonten. Tvättmöjlighet finns mot betalning med möjlighet för att hänga kläderna till tork och efter även stryka dem. Här finns även parkeringsplats.

Enkla lägenheter till semester i det fria

Lägenheterna är alla olika inredda och ligger antingen i villan eller i sidobyggnaden. Gemensamt för dem alla är att de är rymliga och behagligt inredda i klassisk toskansk stil med satellit-TV, förvaringsbox, telefon och hårfön.

L√§genheterna på Villa Elena

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna är ca. 40 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa för två (bäst till barn u 12 år), ett sovrum med dubbelsäng och badrum eller bäddsoffa för en person och extra säng till en tredje person i sovrummet.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna är ca. 60 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med två sängar och ett badrum. De två övriga sängarna kan antingen ställas in i ett av sovrummen eller i uppehållsrummet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map