Semesterbostad i Guardistallo i Toscana

Villa Elena

 
Villa Elena är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Elena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Guardistallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Familjevänliga Villa Elena är en vacker, gammal herrskapsvilla som ligger nära den toskanska kusten i lugna omgivningar, strax i utkanten av Guardistallo. Förr var villan bostad för en adlig familj, idag finns här rymliga lägenheter utan att det har ändrats på villans uttryck och ursprungliga, eleganta stil. I annexet hittar du lägenheter i en mer rustik stil.

Du har flera sevärdheter och aktiviteter i din närhet

Villan ligger med promenadavstånd till den mysiga lilla staden Guardistallo där du hittar tobaksaffär, bank, apotek, mataffär, en del restauranger och caféer. Med andra ord så kan du låta bilen stå om du vill äta ute. På Villa Elena kan du kombinera det autentiska, vackra Toscana med en familjär atmosfär, avslappning, sport och kultur - fråga bara i receptionen och de kommer att berätta om alla sevärdheter som finns i området. Och för barnen kan vi nämna att det finns både badland och nöjespark i överkomligt avstånd härifrån.

Till kusten och stranden i Marina di Cecina tar det endast ca 20 minuter med bil (12km) och till det lutande tornet i Pisa är det ca 70 km. Till underbara Volterra tar det runt en halvtimme med bil och pittoreska San Gimignano med sina tinnar och torn är det ca 60 km.

Läs mer om Villa Elena

Fina faciliteter fulländar semestern

I den vackra, ståtliga huvudbyggnaden hittar du en reception med info och internetpoint. Här finns även ett läsrum med tillhörande bibliotek där du kan hitta böcker på hyllorna, även på andra språk än italienska. Lägenheterna ligger såväl i huvudbyggnaden som i en separat byggnad på tomten. Till Villa Elena hör en parkliknande tomt där du hittar grill-områden, lekplats, boccia-bana, bordtennis samt basket och volleybana.

Här finns givetvis även en pool på 14 x 7 meter och ett djup som går från 80 cm till 3 meter, en rund barnbassäng med en diameter på 3 meter och ett djup på 70 cm och för de som önskar värme, en solterrass med parasoll och solstolar varifrån man kan njuta av utsikten över kullarna. Tvättmöjlighet finns mot betalning med möjlighet för att hänga kläderna till tork och efter även stryka dem. Här finns dessutom parkeringsplats.

Enkla lägenheter

Lägenheterna är alla olika inredda och ligger antingen i villan eller i sidobyggnaden (annexet). De som ligger i villan har äldre möblering och de i annexet en mer rustik inredning. Gemensamt för dem alla är att de är rymliga och utrustade med Sat-TV, kassafack, telefon och hårfön.

Lägenheterna på Villa Elena

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna är ca. 40 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa för två (bäst till barn u 12 år), ett sovrum med dubbelsäng och badrum eller bäddsoffa för en person och extra säng till en tredje person i sovrummet.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna är ca. 60 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med två sängar och ett badrum. De två övriga sängarna kan antingen ställas in i ett av sovrummen eller i uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 
search map