Agriturismo i Guardistallo i Toscana

Agriturismo il Gheppio

 
Agriturismo il Gheppio är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo il Gheppio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Guardistallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo il Gheppio ligger fridfullt på de frodiga kullarna bakom den toscanska kusten och ca. 16 km från sandstränderna vid Marina di Cecina. Det är 1,7 km till centrala Guardistallo. De sista 1000 meterna fram till gården går via en grusväg vilket gör att trafiken inte hörs från själva gården.

Barnvänligt poolområde

Gården består av fyra mindre byggnader med totalt 11 lägenheter. De delar poolen som är helt inhägnad (som de flesta barnfamiljer värdesätter) och som rengörs med saltfilter. Det finns gott om plats mellan byggnaderna och lägenheterna och till en början kan det vara svårt att hitta runt pga de många olivträden som nästan skapar en labyrint.

Läs mer om Agriturismo il Gheppio

Lägenheter med privat terrass

De 11 lägenheterna har alla egen terrass framför dörren med ordentliga trädgårdsmöbler i metall. Ibland kan man vara så lyckosam att skymta havet, men de många olivträden tar som oftast det mesta av utsikten. Lägenheterna är fint inredda och möblerade i den traditionella rustika stilen. OBS: Var uppmärksam på att eventuella extra sängar i de största lägenheterna ska betalas på plats.

Läs om lägenheterna på Agriturismo il Gheppio

Dölj texten
 
 
search map