Semesterbostad i Grosseto i Toscana

Residence Cernaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Cernaia ligger i fridfulla omgivningar mitt i triangeln mellan Castiglione della Pescaia, Grosseto och Marina di Grosseto. Området är mycket lugnt och fritt från trafik. Det är ca. 17 km till Castiglione della Pescaia och ca. 8 km till själva Grosseto där det finns flest supermarkets. Det är 3 km till närmsta restaurang och 5 km till närmaste pizzeria. Till sist är det inrett en liten butik på stället där man kan köpa de mest enkla inköp i matväg.

Pool & barnpool för badglada

Residence Cernaia är ett semesterresidens från 2006 bestående av radhus, som är utplacerade runt omkring och med utsikt till den stora poolen (12 x 7 meter) med tillhörande barnpool (7 x 5 meter) samt terrass med solstolar. Vid husen finns det även diverse spel som bordtennis och man kan även hyra cyklar. Vidare finns det parkeringsplats med plats för två bilar för varje hus samt gemensamt grillområde och reception.

Läs mer om Residence Cernaia

Rymliga lägenheter med privat uteplats

Husen är rymliga och inredda med moderna möbler. Varje hus har en egen övertäckt terrass med bord och stolar och en litet hörn med torkstativ, samt privat trädgård med gräs framför och bakom huset. De har dessutom både aircondition (som även kan anvädas för uppvärmning) och TV.

Läs om l√§genheterna på Residence Cernaia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map