Semesterbostad i Grosseto i Toscana

Residence Cernaia

 
Residence Cernaia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cernaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Grosseto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Cernaia ligger i fridfulla omgivningar mitt i triangeln mellan Castiglione della Pescaia, Grosseto och Marina di Grosseto. Området är mycket lugnt och fritt från trafik. Det är ca. 17 km till Castiglione della Pescaia och ca. 8 km till själva Grosseto där det finns flest supermarkets. Det är 3 km till närmsta restaurang och 5 km till närmaste pizzeria. Till sist är det inrett en liten butik på stället där man kan köpa de mest enkla inköp i matväg.

Pool & barnpool för badglada

Residence Cernaia är ett semesterresidens från 2006 bestående av radhus, som är utplacerade runt omkring och med utsikt till den stora poolen (12 x 7 meter) med tillhörande barnpool (7 x 5 meter) samt terrass med solstolar. Vid husen finns det även diverse spel som bordtennis och man kan även hyra cyklar. Vidare finns det parkeringsplats med plats för två bilar för varje hus samt gemensamt grillområde och reception.

Läs mer om Residence Cernaia

Rymliga lägenheter med privat uteplats

Husen är rymliga och inredda med moderna möbler. Varje hus har en egen övertäckt terrass med bord och stolar och en litet hörn med torkstativ, samt privat trädgård med gräs framför och bakom huset. De har dessutom både aircondition (som även kan anvädas för uppvärmning) och TV.

Läs om lägenheterna på Residence Cernaia

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Cernaia

Läs personliga omdömen av Residence Cernaia som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Cernaia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Residence Cernaia

Bra semesterställe

Residence Cernaia är en riktigt trevlig plats med en bra service. Problemen blev avklarade direkt med personalen .
Men vi tror att lekplatsen delvis är felplacerad på en parkeringsplats och var alltför dålig. Det skulle finnas gott om utrymme att placera en riktig lekplats på den stora gräsmattan vid poolen.

Läs mer

Idylliskt ställe

Recidence Cernaia är verkligen en trevlig och avkopplande plats. På kort tid tar du dig till närliggande städer och stränder. Anläggningen själv är känsliga och väl underhållna , ren och attraktiva lägenheter. Något spartanska kök är det enda som drar ner. Vi har haft Cast. Di Pascaia något bättre än Grosseto, men båda städerna är blomstrande. Allt som allt hade vi det HELT SUPER!!

Läs mer

Semester på Residence Cernaia

Vi har haft en härlig semester. Det är ett härligt område och semesterbostäderna är rena och mycket fina, med en stor fin terrass. Till var lägenhet finns en relativt stor trädgård och den är inhägnad så i alla lägenheterna är hundvänliga. Fint poolområde och en carport till var lägenhet. Det finns fina grönområden där barnen kan lek. Värdparet är otroligt snälla och hjälpsamma. Grosseto är en trevlig, mindre gammal stad med några bra butiker för tjejer som gillar att shoppa. Stranden i Grosseto är bra och det är lätt att parkera där, så det finns ingen anledning till att köra längre bort för ett dopp i Medelhavet.

Kan varmt rekommendera stället.

Läs mer

Härligt radhus på landet

Perfekt hus till en familjesemester, med hus av olika storlek, och många barnfamiljer. Härligt poolområde och stort grönt område att spela boll på och leka. Husen är rena, nya och välhållna. Alla husen har terrass, trädgård och aircondition. Management-teamet Michele och Erika är flinka och hjälpsamma.
Vi var två vuxna och en baby på 8 månader, och den lugna placeringen på landet passade oss perfekt.

Läs mer

Bedömning av Residence Cernaia

Läs mer

Bedömning av Residence Cernaia

Läs mer
 
search map