Agriturismo i Gromignana i Toscana

Casa Norma

 
Casa Norma är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Norma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gromignana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Strax utanför den lilla byn Gromignana ligger Cara Norma i en liten klunga hus (granne är ägarens mamma). Här har man en fin utsikt till bergen och få andra turister här uppe på 580 meters höjd.

I trädgården, som ligger ca. 200 meter från lägenheten, finns bord, stolar, trädgårdspaviljong samt en liten fristående pool med en diameter på 4 meter (85 cm djup) som nog egentligen är bäst för mindre barn. Inköpsmöjligheter finns i byn, 600 meter bort men för ett större urval ska man ta sig till Coreglia Antelminelli, ca. 3,5 km bort.

Läs mer om Casa Norma

Fyrrumslägenhet med 6 sovplatser
- Lägenheten är 100 m² stor och ligger fördelad på 2 plan med ingång i en förhöjd första våning. Här finns uppehållsrum med öppen spis och satellit-TV, ett bra kök med 4 gasplattor, ugn, micro, kylskåp och diskmaskin, en tvättmaskin och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en enkelsäng. Direkt utanför dörren finns även en terrass med grill, bord, stolar, pizzaugn och en vacker utsikt mot bergen.

Dölj texten
 
 
search map