Semesterbostad i Greve in Chianti i Toscana

Vinprovning på Fattorie Santo Stefano

 
Vinprovning på Fattorie Santo Stefano är inte tillgänglig i dagsläget
Vinprovning på Fattorie Santo Stefano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vingården Fattorie Santo Stefano ligger omgivet av vinmarker få kilometer utanför Greve in Chianti som är känt för sin produktion av Chianti Classico.

Detta är inte en av många hypermoderna gårdar som köpts upp av rika utlänningar och ändrats fullkomligt de sista årtiondena, utan detta är en egendom som stannat i samma familjs ägor i generationer. Fattorie Santo Stefano har 20 hektar vinmark och 40 hektar olivlundar som ger rödvin, vitvin, vinsanto, grappa och olivolja i hög kvalitet.

Läs mer om Vinprovning på Fattorie Santo Stefano

- Bacco: Denna vinprovning består av besök i vingårdens källare (i den ena produceras vinet och i den andra lagras det), en förklaring av produktionen och provsmakning av gårdens två röd viner(båda Chianti Classico), olivolja, vinsanto och grappa. För att inte allt bara ska vara flytande så serveras även lite crostini, charkuteri produkter och bruschetta till.
- Dioniso: Här startar man med ett litet föredrag om Chianti Classicos historia efterföljt av besök i de två vinkällarna med försklaring av vinproduktionen. Därefter går man vidare till avsmakningen av gårdens två Chianti Classico som man får med crostini, charkuteri produktar, toscansk skinka, olika lokala fårostar, bruschetta samt en portion pasta. Efteråt serveras en vinsanto med cantuccini (mandelkakor), grappa och kaffe.

Dölj texten
 
 
search map