Villa i Greve in Chianti i Toscana

Villa Santo Stefano

 
Villa Santo Stefano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Santo Stefano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett vackert stort lantställe omgivet av natur. Byggnaden är från tidigt 1900-tal och ligger med mycket vacker utsikt över de omkringliggande landskapet. Slappna av med din familj och/eller dina vänner och spendera en oförglömlig semester tillsammans.

Många faciliteter för en avslappnande semester

Du är cirka 2 km från Greve in Chianti. Agriturismo Fattoria Santo Stefano är en integrerad del av Villa Santo Stefano. Du behöver bara korsa en grusväg med lite trafik, och du kan nyttja en till pool. Den privata trädgården har en privat pool på 8 x 4 meter, och cirka 1,30 meter djup. Självklart kan du parkera bilen på privat ägo. Det finns internet (wifi) tillgängligt i de gemensamma utrymmena vid Fattoria Santo Stefano, t.ex. vid poolen och i receptionen. Egendomen är varken präktig eller speciellt lyxig, men behaglig, varm och mysig - du kommer känna dig hemma på en gång.

Läs mer om Villa Santo Stefano

Produkter av hög kvalitet från Fattoria Santo Stefano

Huvudhuset Villa Santo Stefano är en integrerad del av Fattoria Santo Stefano. Placeringen och mikoklimatet möjliggör produktion av både vin och olivolja av hög kvalitet. Från 20 hektar med vinmarker och 40 hektar med olivlundar kommer vinen Chianti Classico och extra virgine olivolja. På denna egendom ligger både hus med lägenheter, huvudhuset, vingård och gårdens egen butik där de olika produkterna säljs. Vidare finns ett förråd och en källare med träfat.

De viktigaste vinerna och mer därtill

Det praktiska läget ger utmärkta förhållande för druvorna, vilket ger ett fint uttryck i det traditionella vinet Chianti Classico. De viktigaste vinerna är faktiskt vinerna från Santo Stefano DOCG, Chianti Classico Riserva DOCG, Riserva DOCG och Drugo Riserva DOCG. Santo Stefano är också känt för produktionen av extra virgine olivolja DOP, vitt vin, Vin Santo och Grappa.

Stället erbjuder olika fritidsaktiviteter

Elena guidar dig genom vingården på en timmes promenad och förklarar klimatet, landet och druvorna.

Under matlagningskursen får gästerna förbereda maten själva, det är en all-round matupplevelse, berikad med hemligheter och tips från kocken.

En typisk toscansk meny: hemlagad pasta, Gnocchi eller Ravioli, en huvudrätt av kött, tillbehör och dessert.

Efter en tur genom vingårdarna, kan du delta på vinprovning. Det erbjuds också regionalt kött, ost och olika typer av bruschetta.

Detta ställe sticker ut i mängden, inte bara på grund av den spektakulära naturen och villans identitet. Men också den kulinariska upplevelsen kommer för alltid stanna i minnet.

Turer i Greve in Chianti och området runt omkring

En kort biltur till Greve in Chianti, och du kan besöka restauranger och göra inköp i större supermarknader. Dessutom är det en bra utgångspunkt för intressante utflykter i området - vi rekommenderar dig att ha en bil under semester här, då det finns gott om parkeringsplatser på stället, och en bil gör det lättare att spontan åka ut på utflykter. I Greve in Chianti finns en rad intressanta sevärdheter som du kan utforska på en lugn promenad, t.ex. huvudtorget Piazza Matteotti, som är fullt med arkader, palats och marknader. Ett intressant museum som endast ligger fem minuters promenad från Piazza Matteotti, är Museo San Francesco, där du kan se många värdefulla verk och helig konst. Med bil från Greve in Chianti reser du söderöver, ca 20 km, och du når Castellina in Chianti. Här kan du besöka slittet Comunale Castellina, en fästning från 1400-talet. Norr om Greve in Chianti ligger Florens (ca 30 km). Kulturälskare kommer känna sig hemma i Florens - här finns fantastiska platser, vackra byggnader och intressanta museum. Ett besök i världsberömda Uffizierna är nästan obligatoriskt. San Gimignano, 40 km från Greve in Chianti, är också intressant för en dagsutflykt. Strosa runt i medeltida kvarter och beundra de gamla gatorna och alla historiska torn, varav 15 är helt intakta. På ett av tornen, det vid Palazzo del Popolo, kan du klättra upp fe 54 meterna för att njuta av utsikten över staden och regionen. Besök även Siena, cirka 40 km söder om Greve in Chianti, som är en av de vackraste städerna i Italien. I Siena sker också många kulturella händelser, speciellt på sommaren.

Villan på Villa Santo Stefano

Villa med privat pool (12 sovplatser)

Villa for 12 personer med privat pool

Huvudhuset är från tidigt 1900-tal. Den rymliga villan har två separata ingångar och kan husera upp till 12 personer. På första våningen hittar du ett stort kök med öppen spis, TV-rum, och ett större vardagsrum på cirka 100 kvadratmeter. Det fullt utrustade köket erbjuder spis, stekugn, mikrougn, diskmaskin och tvättmaskin. Här finns också ett fullt utrustat badrum, med dusch. Dessa rum har utsikt över den privata trädgården med häckar och träd. I trädgården har du bord, stolar och soffor för avslappning och läsning. På andra våningen finns sovrum och badrum. Det finns tre dubbelrum och två fullt utrustade badrum, ett med badkar och ett med dusch.

Dölj texten
 
 
search map