Omdömen från Fattoria La Sala

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria La Sala

Läs personliga omdömen av Fattoria La Sala som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria La Sala. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Fattoria La Sala

Perfekt

Fattoria La Sala
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Sala
Tvårumslägenhet Loggetta med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Himmelsk lugn och ro

Det var nu fjärde gången vi spenderade en vecka på La Sala. Ett fantastiskt ställe med lugn och ro. Härligt söta och vänliga människor och en vacker utsikt. Ett ställe för den ultimata avslappningen - vilket vi också fick. Vi kommer helt säkert tillbaka.

Fattoria La Sala
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Sala
Tvårumslägenhet Fienile med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättefint ställe

Vi har varit på två veckors semester i Toscana och vi kan inte annat än att ge vingården La Sala vår bästa rekommendation. Stället ligger i det vackraste av bergslandskap, där man andas atmosfär och där det finns ett lugn och en stillhet som når djupt in i själen. Vingården ägs av ett äldre par där hustrun talar ok engelska. De har den tillsammans med sin son och svärdotter (engelsktalande) och som är så rara och hjälpsamma med allt. Lägenheten fungerade bra, var mycket ren och sängarna bra. Sammanfattningsvis en perfekt plats om man vill ha lugn och ro och naturupplevelser. Närmaste stad Strada in Chianti ligger 7 km bort.

Fattoria La Sala
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Sala
Tvårumslägenhet La Terrazza med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Tystnad och stillhet

Detta var vår fjärde vistelse på La Scala och vi njöt speciellt av den totala stillhet och tystnad som råder här. Det finns bra restauranger i området, men man ska vara inställd på att köra 12-14 km för att göra inköp. Slutsatsen är att det är en alltigenom positiv upplevelse – inte minst eftersom värdparet är otroligt vänliga och hjälpsamma.

Rekommendationer till andra gäster

Il Cielo (1 km från La Sala), billigt och bra.
Borgo Antico (5-6 km från La Sala), riktigt bra.
Ristoro di Lamole (25 km från La Sala) extremt bra

Fattoria La Sala
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Sala
Tvårumslägenhet Fienile med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vistelse i lägenheten

Vi var två vuxna på en härlig semester i lägenheten Terrazza på Fattoria La Sala. Vi välkomnades av familjen som bestod av Carla och Sandro, deras dotter och barnbarn. Vi visades runt på den härliga tomten med swimmingpool och fantastisk utsikt.
Terrazza är en trevlig liten lägenhet för två med kök/matplats, stort sovrum samt badrum med duschkabin. Att var mycket rent och i ordning.
Utanför fanns en stor gemensam terrass med bord och stolar till de enskilda lägenheterna (4 totalt). Då lägenheterna är beräknade för 2-3 personer är det inget ställe dit barnfamiljer söker sig. Därmed är det mycket fridfullt, vilket passade oss fint.
Om jag ska nämna något som inte var så bra med stället, så är det vägen från orten La Panca till La Sala. Den är mycket brant, ojämn, hålig och dammig – definitivt inte lämpad för låga bilar.

Rekommendationer till andra gäster

Inköpsmöjligheter finns antingen i Figline Valdarno eller i Greve in Chianti. Båda städerna har bra välsorterade Coop-butiker, men vägarna dit är mycket slingriga, så räkna med det tidsmässigt.
Den restaurang, som enligt beskrivningen skulle finnas i La Panca, är stängd. Det finns en pizzeria i samhället och inget mer. Ovan nämnda städer är de närmaste med matställen.

Fattoria La Sala
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Sala
Tvårumslägenhet La Terrazza med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bara täckning på terrassen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugn, lugn, lugn...

Det var en helt fantastisk upplevelse att tillbringa en vecka på La Sala. Liten men trevlig lägenhet och riktigt bra sängar. Men det som genomsyrade allt var lugnet - det är helt rätt ställe om man söker lugn och avkoppling. Och så hade man en fantastisk utsikt.
Det enda lilla minuset var att det inte fanns dynor till plastvilstolarna - och bara en liten ugn i köket. Hade det också funnits, hade vi gett La Sala 5 stjärnor.

Fattoria La Sala
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Sala
Tvårumslägenhet La Terrazza med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map