Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria La Sala

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i den vackraste och mest oberörda natur i Chianti ligger Fattoria La Sala. Belägenheten är på många sätt idealisk, då man befinner sig mitt ute på landet med långt till närmsta granne och trafikerad väg är det bara 800 meter till närmaste restaurang i det lilla samhället La Panca, 8 km till Greve in Chianti och 25 km till Florens. 2 km bort finns en liten affär men för större inköp måste man till Greve in Chianti.

Romantik och stillhet för par

Den gamla gården används idag som sommarhus för ägarna som normalt bor i Florens. Men då den är väldigt stor för två personer har de inrett tre smakfulla lägenheter för gäster. Stället rekommenderas inte barnfamiljer då lägenheterna är för två personer (med plats för en tredje säng) utan riktas åt par som är ute efter ett romantiskt ställe i en vacker natur.

Läs mer om Fattoria La Sala

Gott om plats och fin utsikt

Lägenheterna är trevligt möblerade och platsen är förhållandevis mycket stor för de max tio personerna som kan bo här samtidigt. Värt att nämna är att på många ställen som tar emot upp till 50 personer har gästerna mindre yta att röra sig på. Utsikten från både lägenheterna och poolen (6 x 12 m) är helt enkelt överväldigande.

L√§genheterna på Fattoria La Sala

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map