Semesterbostad i Greve in Chianti i Toscana

Casprini Da Omero

 
Casprini Da Omero är inte tillgänglig i dagsläget
Casprini Da Omero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ristorante da Omero hör inte till bland de sist tillkomna i Toscana. Restaurangen har faktisst varit öppen sen 1913.

Största delen av året kommer här fler lokala invånare än turister, vilket bör anses vara lite konstigt i Toscana. Tar man en titt på menyns priser förstår man snabbt att när de flesta pastarätter kostar 4 € och merparten av huvudrätterna ligger på 7 ½ € så har alla råd att äta här.

Läs mer om Casprini Da Omero

Vinerna är självklart tvättäkta Chianti och restaurangen ser det nästan som ett heligt mission att försvara det gamla receptet mot modernt trams som små franska ekträdslag och 100 % sangiovese. Därför bjuds det också på vinsmakning med fokus på traditionen och det orginella. Men det går även att prova de något mer moderna vinerna då här finns 500 olika slags Chianti Classico på hyllorna!

Det lilla samhället Passo dei Pecorai som man alltid kör igenom när man kommer från Florens till Greve in Chianti (eller omvänt) är inte mycket att se. Här bor endast 250 personer och landsvägen som går rakt igenom gör att trafikens väsen hörs hela tiden. Men restaurangen är en sann oas och här befinner man sig helt perfekt för att åka på utflykter till såväl Chianti (7 km) som Florens dit det är endast 2 mil.

Dölj texten
 
 
search map