Villa i Greve in Chianti i Toscana

Casa Verdiana

 
Casa Verdiana är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Verdiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna fina villa ligger med ett lugnt läge strax i utkanten av den charmiga lilla orten Greve in Chianti där du har bra inköpsmöjligheter.

Casa Verdiana är en modern villa med rustik känsla som ger dig alla tänkbara bekvämligheter som bidrar till att din semester blir extra trivsam. Här finns ett fullt utrustat kök, bra med sittplatser inomhus, en fin trädgård där du kan koppla av och en skön utomhuspool du kan svalka dig i. Inredningen och stilen är modern med en rustik touch och man har varit noga med kvaliten.

Villans utformning

Förutom ytorna du har på bottenplan och utomhus finns här fem sovrum med totalt 10 sängar och fyra av dessa rum har sitt eget badrum. Det femte sovrummet ligger uppe i "tornet" och kan nyttja det gemensamma badrummet som finns på bottenplan. I gengäld har sovrummet här uppe en härlig utsikt över det omgivande landskapet.

Du kan gå in till centrum

Eftersom du bor strax i utkanten av Greve in Chianti kan du låta bilen stå och snabbt promenera in till stadens mysiga lilla centrum och Piazza Giacomo Matteotti, ca 450 m. Väl framme har du både mataffärer, trevliga restauranger med uteserveringar, barer, vinaffärer och lite små butiker nära till hands.

Utflykter i massor

Du bor i Chianti vindistrikt vilket innebär att du har flera trevliga utflyktsmål i din närhet och ett underbart landskap omkring dig fyllt med vinrankor och olivlundar. Dessutom har du nära till kulturstaden Florens dit det endast tar ca. 50 min med bil.

Läs mer om Casa Verdiana

Villa för den stora familjen

Det finns totalt fyra villor intill varandra (sammanknutna via en liten arkad) varav vi förmedlar tre av dem, en fin lösning för dig som reser i stort sällskap. De övriga två heter Casa Turchesa och Casa Amaranta och ligger under separat beskrivningar. Detta hus: Casa Verdiana, är i tre plan och på hela 200 m2 och kan ta upp till 10 personer samt har möjlighet till att ta två extra personer utan extra kostnad. I villan finns totalt fem badrum. Här finns wi-fi, sat-TV, micro, ugn, diskmaskin, brödrost, kaffekokare, tvätteri. Det finns plats för tre bilar om du väljer att bo på Casa Verdiana.

Villan på Casa Verdiana

Villa med 10+2 sovplatser (Casa Verdiana)

Villan mäter ca. 200 m² och består av första våningsplan med kök samt matplats ut mot poolen, fint vardagsrum med sittplatser, badrum med dusch och tvättmaskin. På andra våningen finns det tre sovrum med dubbelsängar och ett sovrum med två enkelsängar samt vardera ett badrum. En trappa leder upp till tornet där det finns en dubbelsäng. Plats för två extrasängar finns.

Dölj texten
 
 
search map