Omdömen från Casa Amaranta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Amaranta

Läs personliga omdömen av Casa Amaranta som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Amaranta. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart hus och vänliga och hjälpsamma värdar

Huset var rent och snyggt och det fanns gott om plats. Det ligger på lagom avstånd från stan, så här är lugn och ro såväl dag som natt, men stadens centrum kan ändå nås efter 5 - 10 minuter till fots. Värdarna föreslog en vandringstur till den närliggande staden Montefioralle. Den turen kan verkligen rekommenderas!

Greve in Chianti som semester-destination

Vacker, trevlig och lugn liten stad. Där finns flera restauranger och cafeer och en välsorterad supermarket.

Casa Amaranta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Amaranta
Villa Amaranta för 6+1 personer (ca. 120 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map